Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

Foltos fogak, lepedék, sárgás elszíneződés...

Szeretnél egy szuper otthoni fogfehérítő megoldást?

Annak ellenére, hogy rendszeresen és megfelelően mossuk a fogainkat, maradhatnak rajtuk különféle foltok, lepedék és sárgás elszíneződés.

A kókuszdióhéjból készült aktív szén jó néhány árnyalattal képes kifehéríteni a mosolyod, mindezt mesterséges fehérítőszerek nélkül.

Fogaink a következők miatt színeződhetnek el:

  • kávé
  • fekete-, zöld- gyümölcs- és egyéb teák
  • vörösbor
  • paradicsom, paradicsomszósz
  • áfonya, és néhány más gyümölcs
  • dohányzás
  • kurkuma, és néhány más fűszer
  • stb.
fogak elszíneződése

Az ilyen fogak piszkosnak és elhanyagoltnak tűnnek, és ez sokak számára jelent bizonytalanságot

Ráadásul emiatt kevésbé vagyunk ellazultak, kevesebbet nevetünk, vagy elrejtjük a mosolyunkat.

Aktív szén fogpor

100%-ig természetes fogfehérítés

Ez a népszerű, por állagú fekete gyöngy igazi webes szenzációvá vált, és Európa számos országával együtt már Magyarországot is meghódította.

Az aktív szén egyike a világ legadszorbensebb anyagainak, és évszázadok óta használják orvosi célokra. E tulajdonsága révén hatékonyan köti magához a szennyeződéseket és baktériumokat.

A Karbonoir aktív szenet kókuszdióhéjból nyerik egy speciális, tanúsított eljárással. 100% -ban természetes és vegán, nem tartalmaz hozzáadott cukrokat vagy aromákat, műanyagmentes, és nem károsítja a fogzománcot, sem a fogínyt.

Léna – január 17, 2020

Szóhoz sem jutok — egy (vagy talán kettő) hét használat után már elképesztően fehérek a fogaim. A terhességem óta mindenféle foltok voltak a fogaimon, és minél többet mostam, annál rosszabb lett a helyzet. Még a fogorvoshoz is elmentem, annyira megijedtem. De most már úgy érzem, nincs is szükségem rá, mert a szénpor annyira alaposan megtisztítja a fogaimat.

A kókuszdióhéjból származó aktív szén egyike a világ legadszorbensebb anyagainak, melynek révén a leghatékonyabb, 100%-ban természetes útja a fogfehérítésnek.

„Aki elkezdi használni az aktív szén port, azonnal érezni fogja, hogy valami megváltozott a fogápolásban.

A szén számos jó hatása közül a személyes kedvencem a fogkő eltávolítása, mivel a fogaim valóban simák lesznek, ráadásul néhány természetes árnyalattal fehérebbek is.”

Krisztián
Tovább olvasom
Már első használat után fehérebbek lettek a fogaim. A dolog működik, eltávolítja a sárga elszíneződést és a lepedéket. Aajánlom mindenkinek, aki szeretne szebb, fehérebb, és sárga elszíneződés nélküli fogakat .. Eleinte minden nap használtam, és pár nap múlva a fogaim olyanok lettek, mint a filmekben. Most hetente egyszer használom, amikor úgy látom, kezdenek kicsit sárgásak lenni. köszönöm az igazán nagyszerű terméket.
Ani
Tovább olvasom
Minden dicséretem a Tiétek. Nagyon ajánlom. Már az egész család ezt használja, és nagyon elégedettek vagyunk a termékkel.🤗🤗🙂
Niki
Tovább olvasom
A fogfehérítő szénpor csak 1 hét rendszeres használat után kezdett számomra látható eredményeket hozni. A fogfehérítés mellett javult a fogzománcom állapota, csökkent a fogínyvérzés, és a szájüregem általános tisztasága is. Nagyon elégedett vagyok, 5 hónapja használom rendszeresen, enélkül el sem tudom képzelni az esti és reggeli rutinomat.
Tamara
Tovább olvasom
Megkaptam a szénport, és elégedett vagyok 🤗 Minden, amit állítotok, igaz. Frissíti a leheletet, eltávolítja a lepedéket, javítja a fogak színét. Örülök, hogy vannak olyan termékek, amelyek valóban azt teszik, amit ígérnek 👍
Eleonóra
Tovább olvasom
Szeretnél szép mosolyt és fehérebb fogakat? Nagyon őszintén ajánlom ezt a szénport a fogfehérítéshez !!! Én csak lassan fehérítek, csak a 3 naponta használom! Nem is drága, tehát kattints a "kosárba" gombra, és nem fogod megbánni !!! 🤩😁💋
Előző
Következő

Ajánlott használat

Az optimális eredmény érdekében a következőképpen javasoljuk használni az aktív szén port:

1. hét

Naponta kétszer használd szenet. Reggel (vagy ha reggel nincs időd, akkor például délután) és este.

U.i.: Javasoljuk, hogy az esti alkalmazás után hagyd a szenet a fogaidon, hogy egész éjszakán át dolgozhasson. Reggel a szokásos módon, fogkrémmel mosd meg a fogaidat.

2. hét

Az első eredmények már láthatóak lesznek. Folyasd a szén használatát napi 2x.

3. hét

Napi 1-re csökkentheted az aktív szén használatát (javasoljuk az esti – éjszakán át tartó – használatot). 

4. héttől

Ha már elégedett vagy a fogaid fehérségével, akkor heti 2-3 alkalomra csökkentheted a használat gyakoriságát.

Ez nemcsak megőrzi az elért fehérséget, hanem megakadályozza a fogszuvasodás és a fogkő kialakulását is.

kezdd el a változást még ma

U.i.: Termékeinkre 30 napos elégedettségi garanciát adunk. Abban a valószínűtlen esetben, ha nem leszel elégedett a termékkel, visszatérítjük az árát.

Jó szórakozást és fogcsikorgatást az egész család számára!

Gyerekek is használhatják, mivel a szén megakadályozza a fogszuvasodást, ráadásul a fekete szín miatt nagyon szórakoztató a használata!

Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot