Ezekben az időkben mindannyian igyekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki az egészből. A Karbonoirnál rájöttünk, hogy talán segíthetünk ebben…

IRÁNY A STRAND hófehér mosollyal

Itt a nyár! Az idő, amikor a szekrényből ki kell venni a fürdőruhát és az összes sármunkat…

Sárm?

Jól tudjuk, hogy nyáron történik a legtöbb csábítás… De hogyan jutunk ehhez a sármhoz?

A legkönnyebb önbizalommal.

De hogyan jutunk önbizalomhoz?

Úgy, hogy elégedettek vagyunk magunkkal.

Egyesek ezért minden évben edzeni kezdenek.

Nagy izmok, feszes fenék, kigyúrt hasak és lábak mint a Maradona.

SZUPER!

Na de mi van, ha ez semmit sem segít, mert a tengerparton a szimpatikus szőke lánnyal nem mersz szóba állni, mert tudod, hogy a mosolyod egy 18. századi angol ember szintjén van.

Vagy oda jön hozzád egy magas fiú olyan karizmával, mint Bradley Cooper és olyan szemekkel mint az… (óceán?) És a vicceivel megnevettet. A következő pillanatban pedig azt demonstrálja, hogy milyen gyorsan tud sprintelni. El tőled.

Kellemetlen.

Na de tudod-e, hogy mi minden idők legnagyobb átverése?

A “vonzó mosoly” kifejezés.

Na gyerünk. Nézzük, tudunk-e segíteni neked.

Ebben a különleges ajánlatban egy fogfehérítő aktív szenet ajánlunk neked, 2+1 arányban. 2-t veszel, 3-at kapsz.

Csak addig, amég nem fogy el a jelenlegi készletünk!

Aktív szén fogfehérítéshez (természetes módon)

A kókuszdió héjból készült fogfehérítő aktív szén egy fekete gyöngy por alakjában, amit szeretettel használunk fiatalok és öregek egyaránt.

Nem csupán rengeteg szórakozást és őrült szelfiket hoz a fürdőszobába, hanem hatékonyan is gondoskodik a szájhigiéniádról.

A kókuszdió héjból kinyert aktív szén kifehéríti a fogaid akár néhány árnyalattal, mesterséges fehérítők nélkül.

One2Sweat fitness pár.
Keressetek rájuk fb-n vagy instagrammon.

Ana Čufer, szlovén futó rekorder a Triglavra. Igen. Futó.

Ajánlat

Mint már említettük, csak most kínálunk 2+1 grátiszt.

A teljes ár ez lenne:

5000HUF + 5000HUF + 5000 HUF + 2000HUF (szállítási díj) = 17000 HUF

Ezúttal:

4500HUF + 4500HUF + 2000HUF (szállítási díj) = 11000HUF 😄🥰

AKTÍV SZÉN FOGFEHÉRÍTÉSHEZ KARBONOIR. 3X (2+1 GRÁTISZ)

Add le a rendelésed itt!

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Fogfehérítő Aktív Szénpor (30ml) 2 + 1 Ajándék  × 1 11.000 Ft
Részösszeg 11.000 Ft
Szállítás
Összeg 11.000 Ft (Adótartalom: 2.339 Ft VAT)
  • Pay with your credit card via Stripe.


Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our Adatkezelési tájékoztató.

HASZNÁLJA EZT EGYÁLTALÁN VALAKI?

AGNES HAJDU

FIGYELEM: A videó élénk jeleneteket tartalmaz egy extrémen vonzó mosolyról.

MÁS KONTINENSEKEN

Szlovénia gyakran szeret késni a világi trendekkel. Ezúttal nem. A Karbonoir termékeket először Szlovéniában kínáltuk, most pedig már az egész világon lelkesednek értük.

MINDENKI? MINDENHOL?

A Karbonoir termékek nem ok nélkül vannak jelen 142 boltban Szlovéniában, több mint 800 boltban Ausztriában és több tucat másik országban.

De ezt az ajánlatot máshol sajnos nem fogjátok megtalálni...

ÉS MIT MONDANAK ERRE A TERMÉKRE MÁSOK?

A fogfehérítő aktív szenet nálunk már ~27.000 ügyfél vette meg. Egyesek bátorkodnak és megosztják velünk a tapasztalataikat.

Nagyon elégedett vagyok vele. Már 2 hét után észrevettem a különbséget, hogy a fogaim sokkal fehérebbek. Aminek a legjobban örültem az az, hogy a csontszút is eltávolította. A 4 éves fiam is használja. Nagyon jót szórakozik, miközben tisztítja a fogait, hisz azt szoktuk mondani, hogy figyelj varázslat. Ajánlom.
Szandra
(ISMERETLEN)
Az utóbbi két évben sok sok fogfehérítő szén hírdetést találtam, de valahogy bizonytalanságból nem tudtam dönteni. Csupán szájhigiéniáról van szó és ezen a területen próbálom kerülni a külföldről származó termékeket (főleg, ha valami kínai jelek is jelen vannak). Nos, aztán mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a csodát, hisz pont a Karbonoir szlovén cég kínálja ezt az aktív szenet. Semmi különösre nem számítottam, de most két hét után azt tudom mondani, hogy messze vagyok attól, hogy csalódott legyek. Ettől fehérebb fogakat sosem fogtok látni már egy hét rendszeres használat után. Azt tudom mondani, hogy ami a fehérséget illeti, a különbség nagyon szembetűnő. Kicsit kellemetlen, hogy a használat közben bepiszkolod az egész mosdót, de az érzés a szájban a használat után annyira jó (frissítő, sima), hogy megéri és igazán ajánlom.
Dejan Lavrač
FITNESS EDZŐ
Azt kell mondjam, hogy mindig is szép mosolyom volt és nem igazán lehetett nekem ajánlani, hogy megvegyek ezt a szenet. De végül a Karbonoirnál ajándékból küldték nekem, hála jeléül a grafikus tervezésemért. Most pedig nem is bírom enélkül! Annyira fantasztikus érzés, amikor teljesen simák a fogaid amikor elmész aludni! És igen, néhány árnyalattal fehérebbek is a fogaim - ennek pedig senki nem mondana nemet, ugye? 🤗
Alja Matijašič
GRAFIKUS TERVEZŐ

SZEREZZE VISSZA ÖNBIZALMÁT

Az ügyfelek többségének az első megrendelés előtt viszont van néhány "standard" kérdése.

Az aktív szén alkalmas mindennapi használatra, hisz ez egy természetes termék és nincs negatív hatása a fogakra, ínyre és az egész szájüregre. Az aktív szénnek antibakteriális és gyulladásgátló hatása van, ami azt jelenti, hogy eltávolítja a baktériumokat és a fogkövet, amik felgyülemlenek a szájüregben a nap során.

A dobozka tartalma körülbelül 200 használatra elegendő – a fogmosás gyakoriságától és a felvitt mennyiségtől függően.

Ajánljuk, hogy a fogkefére egy csipetnyi (annyit, amennyit a mutató és a hüvelyk ujj köze lehet nyomni) fekete szenet rakjon.

Ha fogszabályzót használ, nem ajánljuk az aktív szén használatát. Inkább várja meg, hogy levegyék a fogszabályzót, azután pedig a szén segíteni fog eltávolítani a zavaró sárga foltokat, amik a fogszabályzó viselése után gyakran a fogakon maradnak.

Az aktív szenet kókuszdió héjból szerzik ki, ami 100% természetes, ezért a várandós nőknek is alkalmas.

Az aktív szenet kókuszdió héjból szerzik ki, ami 100% természetes, ezért gyerekeknek is alkalmas.

Az aktív szén természetes termék, aminek antibakteriális hatása van és gyulladásgátló ereje, ami hozzájárul a jobb higiéniához pont azoknál az embereknél, akik bevonatokkal, implantátumokkal vagy hidakkal rendelkeznek. A fogbevonatoknál gyakran előfordul egy minimális eltérés a fog és a bevonat között, ami azt jelenti, hogy a bevonat alatt elkezdenek felgyülemleni a szennyeződések, ami katasztrofális következményekhez vezethet. Fontos az is, hogy a hidak alatt és a fog implantátumok alatt jól ki legyen tisztítva. Annak ellenére, hogy az aktív szén fekete, a híd és a bevonat nem színeződnek be.

Gyakran előfordul, hogy a fogak bizonyos részeken feketék maradnak, mert a szén megköti a szennyeződést – ez azt jelenti, hogy helyesen működik. Az aktív szén azért marad meg bizonyos helyeken, mert a nehezen letisztíthatóbb szennyeződés eltávolításához több időre van szüksége.

Az aktív szén segítségével eltávolíthatjuk a fogkőt. Ehhez alapos tisztításra lesz szükség. A mindennapi fogmosás után szükséges, hogy az aktív szenet a szájüregből nem távolítjuk el rögtök, hanem hagyjuk elvégezni a dolgát legalább három percig. A szenet rárakhatjuk a fogakra és hagyjuk működni az este folyamán. Reggel a fogakat jól megmossuk.