Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

A jelenlegi körülmények között mindannyian igyekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki ebből az egészből. A Karbonoir-nál úgy gondoljuk, hogy talán segíthetünk ebben…

IRÁNY A STRAND hófehér mosollyal

Itt a nyár! Az idő, amikor a szekrényből ki kell venni a fürdőruhát és a pozitív kisugárzást…

kisugárzás?

Jól tudjuk, hogy nyáron történik a legtöbb csábítás… De hogyan jutunk pozitív kisugárzáshoz?

A legkönnyebben önbizalommal.

De hogyan jutunk önbizalomhoz?

Úgy, hogy elégedettek vagyunk magunkkal.

Egyesek emiatt minden évben edzeni kezdenek.

Nagy izmok, feszes fenék, kockás has és kigyúrt lábak, akár Maradonáé.

SZUPER!

Na de mi van, ha ez semmit sem segít, mert a strandon a szimpatikus szőke lánnyal nem mersz szóba állni, mert tudod, hogy a mosolyod egy 18. századi angol ember szintjén van.

Vagy oda jön hozzád egy magas fiú olyan karizmával, mint Bradley Cooper, és tengerkék szemekkel… És megnevettet a vicceivel. A következő pillanatban viszont  megmutatja, milyen gyorsan tud sprintelni. Hogy minél messzebb legyen Tőled…

Kellemetlen.

Tudod-e, hogy mi minden idők egyik legnagyobb átverése?

A “vonzó mosoly” kifejezés.

Ám nézzük csak, tudunk-e segíteni neked.

Ebben a különleges ajánlatban 2 +1 aktív szén fogfehérítő port ajánlunk Neked >>> Kettőt veszel, hármat kapsz.

Az ajánlat csak addig érvényes, míg el nem fogy a jelenlegi készletünk!

Aktív szén fogfehérítéshez (természetes módon)

A kókuszdióhéjból készült aktív szén fogfehérítő por egy fekete gyöngy por alakjában, melyet előszeretettel használnak fiatalok és öregek egyaránt.

Nem csak rengeteg szórakozással és őrült szelfikkel tölti meg a fürdőszobád, hanem hatékonyan gondoskodik a szájhigiéniádról is.

A kókuszdióhéjból származó aktív szén akár több árnyalattal is kifehéríti a fogaidat – mesterséges fehérítőszerek nélkül.

One2Sweat fitnesz pár.
Keressetek rájuk fb-n vagy instagra
mon.

Ana Čufer, szlovén futó, a Triglav futás rekordere. Igen. Futó.

Ajánlat

Ahogy említettük, csak most él a 2+1 ajándék ajánlatunk.

A teljes ár ez lenne:

5680HUF + 5680HUF + 5680HUF = 17040 HUF

Ezúttal:

5680HUF + 5680HUF + ingyenes szállítás = 11360HUF 😄🥰

KARBONOIR AKTÍV SZÉN FOGFEHÉRÍTÉSHEZ – 3 DB (2+1 GRÁTISZ)

Add le a rendelésed itt!

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Fogfehérítő Aktív Szénpor (30ml) 2 + 1 Ajándék  × 1 11.360 Ft
Részösszeg 11.360 Ft
Szállítás
Összeg 11.360 Ft (Adótartalom: 2.415 Ft VAT)

Személyes adatait megrendelése feldolgozásához, ezen a webhelyen a felhasználói élményének javítására, és a Adatkezelési tájékoztató-ban leírt egyéb célokra használjuk fel.

HASZNÁLJA EZT EGYÁLTALÁN VALAKI?

EURÓPÁBAN

FIGYELEM: A videóban különleges jelenetek láthatók egy extrémen vonzó mosolyról.

MÁS KONTINENSEKEN

Szlovénia gyakran késik a világon aktuális trendekkel. Ezúttal nem. A Karbonoir termékeket először Szlovéniában kínáltuk, most pedig már az egész világon lelkesednek értük.

MINDENKI? MINDENHOL?

A Karbonoir termékek nem ok nélkül vannak jelen 142 üzletben Szlovéniában, és több, mint 800 boltban Ausztriában és több tucat másik országban.

Ezt az ajánlatot viszont máshol biztosan nem fogjátok megtalálni...

ÉS MIT MONDANAK ERRE A TERMÉKRE MÁSOK?

Az aktív szén fogfehérítő port nálunk már ~27.000 ügyfél vette meg. Vannak, akik szívesen megosztották velünk a tapasztalataikat.

Nagyon elégedett vagyok vele. Már 2 hét után észrevettem a különbséget, hogy a fogaim sokkal fehérebbek lettek. Aminek a legjobban örültem az az, hogy a fogszuvasodást is eltávolította. A 4 éves fiam is használja. Nagyon jót szórakozik, miközben tisztítja a fogait, hiszen azt szoktam neki mondani, hogy "figyelj, varázslat". Ajánlom.
Szandra
(ISMERETLEN)
Az utóbbi két évben sok sok fogfehérítő szén hirdetést találtam, de valahogy bizonytalanságból nem tudtam dönteni. Csupán szájhigiéniáról van szó és ezen a területen próbálom kerülni a külföldről származó termékeket (főleg, ha kínai jelek is jelen vannak a csomagoláson). Nos, aztán mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a csodát, hisz pont a Karbonoir szlovén cég kínálja ezt az aktív szenet. Semmi különösre nem számítottam, de most két hét után azt tudom mondani, hogy távol áll tőlem a csalódottság. Ettől fehérebb fogakat sosem fogtok látni mindössze egy hét rendszeres használat után. Azt tudom mondani, hogy ami a fehérséget illeti, a különbség nagyon szembetűnő. Kicsit kellemetlen, hogy a használat közben bepiszkolod az egész mosdót, de az érzés a szájban a használat után annyira jó (frissítő, sima), hogy megéri és igazán ajánlom.
Dejan Lavrač
FITNESS EDZŐ
Azt kell mondjam, hogy mindig is szép mosolyom volt, és hiába ajánlották volna nekem, hogy megvegyem ezt a szénport. De végül a Karbonoir ajándékba küldte nekem, hálája jeléül a grafikus tervezésemért. Most pedig már nem is bírom ki enélkül! Annyira fantasztikus érzés, amikor teljesen simák a fogaid amikor elmész aludni! És igen, néhány árnyalattal fehérebbek is a fogaim - ennek pedig senki nem mondana nemet, ugye? 🤗
Alja Matijašič
GRAFIKUS TERVEZŐ

SZEREZD VISSZA ÖNBIZALMADAT

A vásárlók többségének az első megrendelés előtt viszont van néhány "szokásos" kérdése.

Az aktív szén alkalmas a mindennapi használatra, hiszen ez egy természetes termék, és nincs negatív hatása a fogakra, az ínyre vagy a szájüreg egészére. Az aktív szénnek antibakteriális és gyulladásgátló hatása van, ami azt jelenti, hogy eltávolítja a baktériumokat és a fogkövet, melyek a nap során felgyülemlenek a szájüregben.

A dobozka tartalma körülbelül 200 használatra elegendő – a fogmosás gyakoriságától és a felvitt mennyiségtől függően.

Azt ajánljuk, hogy a fogkefére egy csipetnyi (kb. annyit, amennyit a mutató és a hüvelykujjad között fel tudsz csippenteni) fekete szénport tegyél.

Ha fogszabályzót használsz, nem ajánljuk az aktív szén használatát. Inkább várd meg, hogy levegyék a fogszabályzód, azután pedig a szén segíteni fog eltávolítani a zavaró sárga foltokat, amelyek a fogszabályzó viselése után gyakran a fogakon maradnak.

Az aktív szenet kókuszdióhéjból nyerik, amely 100%-ig természetes, így várandós nők számára is alkalmas.

Az aktív szenet kókuszdióhéjból nyerik, amely 100%-ig természetes, ezért gyerekeknek is alkalmas.

Az aktív szén antibakteriális és gyulladásgátló hatással rendelkező természetes termék, amely hozzájárul a jobb szájhigiéniához, különösen azoknál, akik koronákkal, implantátumokkal vagy hidakkal rendelkeznek. A koronák esetében gyakran fordul elő minimális eltérés a fog és a korona között, ami azt jelenti, hogy a korona alatt elkezd felgyülemleni a lepedék, ami katasztrofális következményekhez vezethet. Fontos az is, hogy a hidak alatti és a fogimplantátumok körüli terület jól ki legyen tisztítva. Annak ellenére, hogy az aktív szén fekete, a híd és a korona nem színeződnek be.

Gyakran fordul elő, hogy a fogak bizonyos részeken feketék maradnak, mert a szén megköti a szennyeződéseket – ez azt jelenti, hogy megfelelően működik, végzi a dolgát. Az aktív szén azért marad meg bizonyos helyeken, mert a nehezebben tisztítható szennyeződés eltávolításához több időre van szüksége.

Az aktív szén segítségével eltávolíthatjuk a fogkövet. Ehhez alapos tisztításra van szükség. A mindennapi fogmosás után szükséges, hogy az aktív szenet ne távolítsuk el azonnal a szájüregből, hanem hagyjuk, hogy legalább három percig végezze a dolgát. Hagyhatjuk a szénport akár egész éjszakán át működni. Ezt követően reggel jól mossuk meg a fogainkat.

 • Nyitvatartás
  • Hétfő : -
  • Kedd : -
  • Szerda : -
  • Csütörtök (ma) : -
  • Péntek : -
  • Szombat : -
  • Vasárnap : -
  Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
  Átvétel itt
 • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot

 • Kosár áttekintése
  Fogfehérítő Aktív Szénpor
  11.360 Ft You saved 33%
  Eltávolítás