Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

Megosztjuk a 33 éves Marietta történetét, aki pubertás kora óta túlzott mértékű izzadással küzdött.

Marietta története

A pubertás óta túlzott mértékű izzadással küzdök.

Kezdetben a fokozott izzadás csak stresszesebb helyzetekben jelent meg, mint például tesztek, érettségi … de az évek során egyre rosszabbá vált.

Például annak ellenére, hogy csak mozdulatlanul ültem a könyvem felett, az izzadság mégis patakokban folyt a hónaljam alól, végig a karjaim mentén.

7-1.png
11.png

Dezodorok, izzadásgátlók, hónaljpárnák ...

Naponta 2-3 alkalommal zuhanyoztam, és legalább 3-5 alkalommal cseréltem ruhét. Egy-két óránként folyton zuhanyoznom kellett.

Folyton nedves foltok keletkeztek a hónaljamból indulva egészen a könyökömig, annak ellenére, hogy dezodorokat, izzadásgátlókat és nedvszívó hónaljpárnákat használtam, melyeket a dm-ben vásároltam.

Gondolom nem szükséges különösebben részleteznem, mennyire kínos volt ez számomra.

Különösen, ha valaki észrevette, hogy mennyire „el vagyok ázva”, és megkérdezte tőlem, hogy sportolni voltam-e vagy, hogy tényleg ennyire melegem van? … Többnyire inkább  fáztam, de az izzadság ekkor is patakokban folyt rólam.

11.png

És természetesen egy-két óra múlva már a kellemetlen szag is érződött. Sokszor le sem vettem a pulóveremet, vagy a kabátomat, hogy ne látsszanak a foltok a hónaljam alatt, és hogy ne érződjön a rossz szag … Ezért diákként mindig próbáltam messze ülni az előadótermekben, ha ez lehetséges volt, távol a többiektől.

Mindig volt nálam minimum egy ugyanolyan színű felső, hogy senki ne vegye észre, hogy átöltöztem.

Az orvosok azt mondták, hogy valószínűleg a stressz, vagy a hormonok miatt izzadok ennyire… továbbá genetikailag is meghatározott az izzadás mennyisége – és ennyi. Semmi sem segített nekem. 

35.000 Ft havonta a túlzott izzadás miatt

A drága gyógyszertári izzadásgátlókra, és a nedvszívó hónaljbetétekre – melyekből mindig bőven tartottam otthon – havonta körülbelül 35.000 Ft-ot költöttem.

Sajnos izzadásgátlók sem nagyon segítettek rajtam. A kellemetlen szag talán valamivel később alakult ki, mint egy szokásos dezodor esetén, de egyáltalán nem izzadtam kevesebbet.

Random-kvadrat-8.png
4-1.png

Csak két lehetséges megoldás van a fokozott izzadásra?

Rengeteget kutattam, milyen lehetőségeim vannak a verejtékmirigyek kezelésére, és kettőt találtam, a – botoxot és a műtétet.

Botoxot semmiképp sem akartam, mivel csak pár hónapig tart, aztán új adagot kell beadni, ami ugye nem olcsó.

Úgy gondoltam, hogy a másik lehetőség, a műtéti kezelés mellett döntök.

4-1.png

A fájdalmas műtét csak félig sikerült

Az eljárás nagyon fájdalmas, a gyógyulás pedig úgyszintén. Ez akkor több, mint 350.000 forintomba került, de nem törődtem vele, mert nagyon vártam, hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak.

De természetesen … néhány héttel a beavatkozás után a túlzott izzadás ismét megjelent. Hogyan lehetséges ez?

A sebész akkor bevallotta nekem, hogy az eljárás során valószínűleg nem távolított el elég izzadságmirigyet, és fél év múlva kérhetem, hogy az eljárást ingyen megismételjék.

Ekkor már annyira csalódott voltam, hogy úgy döntöttem, nem vállalok még egy ilyen fájdalmas eljárást – és mi van, ha legközelebb valami rosszul sikerül?

6-1.png

A probléma továbbra is megmaradt

Megint elkezdtem mindenféle dezodort használni – valóban valamivel kevesebbet izzadtam, de így is muszáj volt tartalék pólókat vinnem magammal, dezodor is mindig volt a táskámban, és a munkahelyemen naponta legalább 1-2 alkalommal cseréltem a felsőmet.

A kellemetlen szag viszont ennek ellenére továbbra is problémát okozott.

Folyton új felsőket kellett vásárolnom, mivel az izzadság és a dezodorok keveréke miatt gyorsan tönkrementek. Sehogy sem sikerült azonban eltávolítani azt a szagot, amely pár hónap után beszivárgott a szövetbe.

6-1.png

Új dezodor kipróbálása

A Karbonoir dezodort most vásároltam először. Ki akartam próbálni néhány terméküket, és hozzáadtam a rendelésemhez.

Nem voltak nagy elvárásaim vele szemben. Ez csak egy újabb dezodor volt, amiről azt gondoltam, hogy szokás szerint csalódást okoz majd nekem.

Reggel felvittem ezt a dezodort, majd befújtam magam a szokásos dezodorommal is (hogy ne legyen semmi baj), és most is magammal vittem egy tartalék felsőt és az izzadásgátló sprayt a munkába.

karbonoir-naravni-deodorant.jpg

Miután a dezodort már körülbelül egy hónapja használtam, észrevettem, hogy már egy jó ideje nem kellett felsőt cserélnem a munkahelyemen.

A táskámban lévő extra dezodor is sértetlen maradt. Alapvetően egyáltalán nem volt szükségem izzadásgátló sprayre, mert elég volt a Karbonoir deo.

Annak ellenére, hogy néha meleg volt, nem izzadtam olyan sokat. Régóta nem tűnt fel a kellemetlen szag sem … ugyanazt a felsőt akár egymás után 2 napig is hordhattam volna, mert egyáltalán nem volt kellemetlen szaga.

Először azt gondoltam, hogy talán az életemben változott meg valami – talán kevesebb a stressz, talán a hormonjaim ismét egyensúlyban vannak …

Igazából számomra teljesen mindegy volt, hogy miért – csak az számított, hogy a probléma megoldódott -, most már nem szégyellem felemelni a kezem, bátran átölelek bárkit, le merem venni a kabátomat … mindent meg merek tenni, amit korábban nem

Mindez tényleg az új dezodor miatt van?

Nos, egy reggel elfelejtettem felkenni a dezodort, és kínosan tapasztaltam, hogy nem egy varázslat szüntette meg a túlzott izzadást, hanem valójában ez a dezodor segített nekem. 🙂

A Karbonoir honlapján az áll, hogy a dezodorjuk nem gátolja az izzadást, de én legalább 80-90% -kal kevesebbet izzadok, ha felviszem, és ennek nagyon örülök. Természetesen muszáj izzadni, csak persze valamilyen normális, emberi mértékben.

14-1.jpg
8-2.jpg

Miért vásárolna bárki ilyen "drága" dezodort?

Az elmúlt 2 évben (a Karbonoir dezodor használata óta) már nem foglalkoztam a (túlzott) izzadással. Most már csak akkor izzadok jobban, amikor sportolok, de akkor sincs kellemetlen szag.

A kollégáim egy nap azon töprengtek, miért veszek ilyen „drága dezodort”, ha „normál dezodort” már 600-1000 Ft-ért is kapni. Amikor meghallották mindazt, amit átéltem, már ők is azt mondták, hogy ez a Karbonoir dezodor tényleg nem drága, és hogy minden fillért megér. 🙂

Egyébként nekem egy egész hónapig tart – ellentétben a fújós dezodorokkal.

8-2.jpg

Remélem, hogy lesznek majd, akiknek segít a „vallomásom”. A kollégáim vettek rá, hogy osszam meg, mert ez olyan téma, amelyről nehéz beszélni. Nos, az egész nekem nagyon jól végződött.

A Karbonoir dezodort bárkinek jó szívvel ajánlom, aki szereti  a kellemes illatot, nem csak azoknak, akik fokozottan izzadnak. :)”

Mit mondanak más felhasználók a Karbonoir dezodorról?

Karina
Karina
Tovább olvasom
Gratulálok ehhez jó dezodorhoz. Sokat futok, a futás során régebben sokszor jöttek a kellemetlen szagok. Most ez a félelmem elmúlt. Igazán boldog vagyok. Mindannyian használjuk.
Magda
Magda
Tovább olvasom
Még egy dezodornak sem sikerült segíteni a stressz okozta izzadásomon, melyet nyilvános beszédeim során tapasztalok – kivéve a Karbonoir dezodort. És nem csak erről van szó! Nekem és a ruhámnak még 24 óra múlva sincs semmilyen szagunk – az egyetlen amit érzek az a levendula gyengéd illata. Két hétig teszteltem miközben munkába, az egyetemre vagy futni mentem. Semmilyen hétköznapi dezodorral sem hasonlítható össze a hatása. A legjobbakat kívánom!
Bence
Bence
Tovább olvasom
Nagyszerű dezodor. Nyugtatóan hat, és nem hagy nyomot az ingeken, ráadásul természetes. Ajánlom mindenkinek!
Alexandra
Alexandra
Tovább olvasom
Lélegzik! De azt is érzem, hogy kevésbé izzadok, ha használom. Most már látom, mennyire agresszív a többi dezodor, mert azoknál égő érzés jelentkezett a hónaljamban, Ez a természetes dezodor viszont gyengéd és kellemes 😊
Natasa
Natasa
Tovább olvasom
Azt kell mondanom, hogy ez a deo valóban bomba jó. Más dezodorokat már egyáltalán nem használok. Drágának tűnik, de sokkal tovább tart, mint egy hagyományos deo spray. Ráadásul napközben szinte soha nem kell újra használnom, mert tényleg nem leszek büdös, még akkor sem, ha sokat mozgok. Nagyon szuper 👍
Petra
Petra
Tovább olvasom
Kissé szkeptikus voltam a természetes dezodorokkal kapcsolatban, bárhol is vettem őket (dm-ben, müller-ben, gyógyszertárban.) A világos és sötét ruhákon mindig ott voltak azok a sárga foltok, és ez különösen jól látszik nyáron, amikor rövid ujjú felsőket hordunk. A szag pedig mindig akkor a legintenzívebb, amikor a legtöbben vagyunk együtt a munkahelyen ... 🙂 Most, hogy használom a Kn dezodort, inkább kellemes, visszafogott levendulaillatot érzek. Sokszor még a kezeimre is kenek beőle, amikor kerékpározni megyek. Mindig kellemes illatú vagyok, és a felsőimen már nincsenek sárga foltok ... SZUPEEEEER! Csúcs ez a dezodor, soha nem cserélem le.
Ana Čufer
Ana ČuferOrszágos bajnok hegyi futásban
Tovább olvasom
Olyan sportoló vagyok, aki abnormálisan sokat izzad, és a dezodor tényleg fontos számomra. Ez az egyetlen olyan dolog, ahol nagyon válogatós vagyok. Már nagyon sokféle dezodort kipróbáltam. Valami mindig rosszul alakult. Vagy foltokat hagytak, vagy továbbra is megjelent a kellemetlen szag, vagy pedig túlságosan agresszívak voltak. Amikor kipróbáltam a Kn természetes dezodort el sem tudtam hinni, hogy ilyen jól működik. A reggeli használat után egész nap tart és nem hagy semmilyen foltot. A kellemes illattal sem tudok betelni.
Előző
Következő

Természetes dezodor

5.190 Ft

U.i.: Abban a valószínűtlen esetben, ha nem leszel elégedett a termékkel, visszatérítjük az árát.
Garantie-2.png

30 NAPOS GARANCIA

Attól félsz, hogy a dezodor nem működik majd Nálad? Ne aggódj! Abban a valószínűtlen esetben, ha nem leszel elégedett a dezodorral, visszatérítjük a pénzedet!

Szeretnél többet tudni a Kn dezodorról?

Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot