Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

Tényleg az legjobb döntés, ha nem nyomkodjuk? Ebben a cikkben megtudhatod, melyek a pattanások nyomkodásának negatív következményei, és melyek a pattanások nem nyomkodásának negatív következményei. De nem csak a negatív hatásokról lesz szó, hanem azt is elmondjuk, hogy milyen feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy pattanásmentes legyen a bőrünk, és hogyan is tudunk megfelelni ezeknek!
pattanások nyomkodása
Kezdjük!

Pattanások nyomkodása: nyomkodjuk, vagy ne nyomkodjuk...

»Ne nyomkodd a pattanásaidat, mert csak rosszabb lesz.«

Aki már szembesült életében ezzel a kellemetlen bőrproblémával (gyakorlatilag mindenki), valószínűleg már hallott egy -két prédikációt a pattanások nyomkodásának témájában. A kísértésnek, hogy kinyomjuk a pattanásokat, rendkívül nehéz ellenállni – főként azért, mert egyikünk sem akar iskolába, főiskolára, munkába vagy buliba menni fehéressárga pattanással a homlokán vagy az álla közepén.

De pontosan mik a negatív következményei a pattanások nyomkodásának?

pattanások nyomkodása

A pattanások nyomkodásának negatív következményei

A pattanások (valamint a mitesszerek) nyomkodása sok negatív következménnyel járhat.

Ha nem vagyunk óvatosak a pattanások nyomkodásakor, az alábbiak bármelyike ​​gyorsan megtörténhet

 • A nyomkodás károsítja a faggyúmirigyeket és súlyosbítja a gyulladást.

   

 • A baktériumok és a genny még mélyebbre kerülnek a bőrben.

   

 • Ha a pattanások kinyomása közben nem figyelünk a sterilitásra, akkor a kezünkről baktériumok kerülhetnek a sebbe, és az állapot ismét romlik

  .
mozolji-s.jpg

"Tudom, hogy nem szabad, de..."

Tehát mindannyian tudjuk, hogy a pattanások nyomkodása rossz dolog, ezért nem szabad… elméletileg.

A gyakorlatban azonban más a helyzet Szinte lehetetlen ellenállni annak, hogy kinyomjuk a pattanást, amikor meglátjuk azt a tükörben!

Ám mégis van némi rejtett igazság abban, hogy ösztönösen ki akarjuk nyomni a pattanást!

FERTŐZÉS A BŐR ALATT: a pattanások ki nem nyomásának negatív következményei

Amikor egy pattanást vagy mitesszert nem nyomunk ki (néha egyszerűen nem tudjuk, ha egy szubkután pattanásról van szó), akkor a felesleges zsír és a benne felhalmozódó baktériumok tovább szaporodnak a bőr alatt.

A késztetés, amelyet a pattanások kinyomása iránt érzünk, ilyen esetben jogos – szeretnénk ezt a gennyes fertőzést a bőr alól a felszínre hozni, és elősegíteni a bőr gyógyulását.

Még mindig jobb a baktériumokat a lehető leghamarabb a felszínre juttatni, mint a bőrben rekedt állapotban hagyni.

Ám mint már említettük, a nyomkodás hatalmas veszélyt rejt magában. Ezenkívül sok pattanás szubkután – és az ilyen pattanásoknál soha nincs lehetőségünk arra, hogy a fertőzést a felszínre hozzuk!

Szóval akkor mit tegyünk?

kilépés az ördögi körből

Arról, hogy nyomkodjuk-e pattanást vagy se, a végtelenségig lehetne vitatkozni. Ám hamar rájövünk arra, hogy ördögi körbe kerülünk: fertőzés – pattanás – bőrregeneráció – és ismét fertőzés – pattanás…

Ha nem nyomjuk ki a pattanásokat (vagy azt nagyon óvatosan és okosan tesszük), akkor bőrünkön kevesebb heg keletkezik. Az ördögi kört azonban így sem sikerül megtörnünk.

Mégis hogyan lehet megtörni ezt az ördögi kört? Az alábbi öt feltétel teljesítésével …

skin.png

Az egészséges bőr 5 feltétele

Megtörhetjük az ördögi kört, ha sikerül teljesítenünk az alábbi 5 feltételt:

pexels-gabb-tapic-3155588-Small.jpg
 1. Ne hagyjuk, hogy az elhalt hámsejtek felhalmozódjanak a bőr felületén (alkalmazzunk rendszeresen gyengéd hámlasztást).
 2. Rendszeresen távolítsuk el a bőr felszínéről a baktériumokat, amelyek a bőrbe hatolva gyulladást okozhatnak.
 3. A faggyút túltermelő faggyúmirigyeket rendszeresen tisztítsuk, és ne hagyjuk, hogy azok eltömődjenek.
 4. A már eltömődött faggyúmirigyek esetén jó, ha időben megszüntetjük az »eltömődést«.
 5. Abban az esetben, ha a faggyúmirigy már eltömődött, és a baktériumok már felhalmozódnak benne, gondoskodjunk arról, hogy a fertőzés a lehető leghamarabb a bőr felszínére kerüljön.

  .
pexels-gabb-tapic-3155588-Small.jpg

Bizonyos esetekben a pattanás örökletes és súlyos betegség, amelyet gyógyszeresen kell kezelni (ebben az esetben javasoljuk felkeresni a bőrgyógyászt).

A legtöbb esetben viszont a megfelelő és következetes bőrápolás jelentősen csökkenti, és bizonyos esetekben teljesen megakadályozza a újabb pattanások és mitesszerek kitörését.

Ám hogyan is tegyünk eleget mind az 5 fent felsorolt ​​feltételnek, amelyek megakadályozzák, hogy belekerüljünk a fertőzések ördögi körébe, és amelyek a pattanások nyomkodása nélküli élethez vezetnek?

brez-mozoljev-kn-milo.jpg

Természetes megoldás a pattanások nyomkodása nélkül

A Karbonoirnál sikerült kifejlesztenünk egy olyan természetes szappant, amely rendkívül sikeres a fenti 5 feltétel teljesítésében!

A fekete szappan mélyen tisztítja a bőrt és a felszínre hozza a baktériumokat, ahelyett, hogy „megölné” és a bőrön belül hagyná őket. Ezért rendkívüli eredményeket ér el a pattanások és mitesszerek megszüntetésében és megelőzésében.

A természetes fekete szappan sikeresen megtöri az ördögi kört.

A Kn fekete szappan titka: hogyan működik?

A Kn fekete szappan hatékonysága a minőségi természetes összetevők megfelelő arányában rejlik, és speciális hideg eljárással, kézzel készül készül.

Különleges fekete összetevője az aktív szén, amelyet speciális, tanúsított eljárással állítanak elő gondosan válogatott kókuszdióhéjakból. Az aktív szén mikrorészecskéi kivételesen módon képesek magukhoz kötni a baktériumokat és a szennyeződéseket.

Az aktív szén szappan minden használat során kíméletesen hámlasztja a bőrt, és így eltávolítja az elhalt hámsejteket annak felszínéről (ez fontos lépés a pattanások megelőzésében).

A bőr mélyére hatoló mikrorészecskék nem agresszív módon, de hatékonyan tisztítják a pórusokat azáltal, hogy a baktériumokat magukhoz kötik és a felszínre hozzák azokat.

A szappanban lévő növényi vajak és olajok tele vannak vitaminokkal és egyéb tápanyagokkal, amelyek hatékonyan táplálják és ápoljáka bőrt anélkül, hogy zsírossá tennék azt vagy eltömítenék a pórusokat.

Mivel az olaj és a vaj nem melegszik túl ebben a folyamatban, a természetes összetevők minden hasznos és tápláló tulajdonsága megmarad a termékben.

A szappan alapos tisztítást és ápolást biztosít egyben! A legtöbb olyan szappanhasználó, akinek alapvetően zsírosabb a bőre, arról számol be, hogy nincs szükségük krémre a szappan használatát követően.

További információ a Kn szappan összetevőiről

A napraforgóolaj gyulladáscsökkentő hatású, csillapítja a bőrpírt, és anélkül szívódik fel a bőrbe, hogy eltömítené a pórusokat.

A kókusz és az olívaolaj hidratálják a bőrt, a shea vaj pedig a gyulladt vagy sérült bőr regenerálódását és természetes védelmet biztosítja.

mit-tartalmaz-a-fekete-szappan

Felhasználói eredmények

Illés Katalin
Illés Katalin
Tovább olvasom
Tegnap vettem meg a szappanotokat, mert a mitesszerek nyomkodása miatt középen gyulladt lett a bőröm. Egyszer mostam meg vele az arcomat, és azt mondhatom, hogy a szappan 100% -ig a legjobb dolog, amit valaha használtam! A gyulladás azonnal elkezdett eltűnni .. tényleg szupeeeer !! 👌🏼

Köszönöm! Akárki is találta ezt ki, megmentette az életemet! ❤️
Papp Manuéla
Papp Manuéla
Tovább olvasom
A lányommal nagyon szeretjük a szappant. Ő tizenéves, és egy hét használat után észrevehetően javult az arcbőre. Ugyanez van velem is.

Eleinte szkeptikus voltam, mert a szappan használata után vörösség jelent meg az arcunkon, és a lányunk panaszkodott, hogy ég az arca. Ez a reakció három nap múlva eltűnt, majd megmutatkoztak a javulás első jelei.

Igen, mindenképpen ajánlom a szappant.
Polgár Anna
Polgár Anna
Tovább olvasom
Több, mint 15 éve pattanásos, heges és gyulladt bőröm van. Minden lehetséges módszert kipróbáltam, hogy megszabaduljak a pattanásoktól, hogy segítsek magamon, de semmivel sem jártam sikerrel. Még bőrgyógyászhoz is elmentem. Már majdnem feladtam, amikor megtaláltam ezt a fekete szappant. Mondtam magamban, kipróbálom, mert a jelenlegi helyzetnél már semmi sem lehet rosszabb. 5 napja kaptam, és az eredmény valóban lenyűgöző. A pattanások gyógyulnak, sőt eltűnnek. Soha nem volt ilyen szép, sima bőröm, mióta pattanásaim vannak. Nem bánom a pénzt, tényleg mindent megér☺️ Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam ezt a szappant, és hogy ennyi év után végre gyönyörű az arcom ☺️
Darabos Marina
Darabos Marina
Tovább olvasom
Aranyos kis szappan 🤗🥰❤️… és minden terméketek csodálatos🤟🥰…

Soha nem gondoltam volna, hogy létezik olyan termék, amely ilyen mértékben javíthatja az arcom egészséges megjelenését…. Rengeteg pénzt kidobtam már ezekre a drága bőrgyógyászati ​​krémekre, és hatás nélkül csak az arcomat tettem tönkre😤😤…most másfél hónapja használom a termékeiteket, és a bőröm teljesen meggyógyult 🥰🤗…
Varga K. Zsanett
Varga K. Zsanett
Tovább olvasom
Először is, nagyon köszönöm a szép terméket. 29 éves vagyok. Évek óta küzdök az aknéval, különösen a pattanásokkal és az eltömődött pórusokkal. Kozmetikus és orvos segítségével sem sikerült megszabadulnom a makacs pattanásoktól, a mitesszerektől és az eltömődött pórusoktól, egészen a mai napig, amikor kipróbáltam a szappant. Ez valóban csúcstermék 👌👌👌minden fillért megér. 5 napos használat után nincsenek eltömődve a pórusok és a mitesszerek, a bőröm ragyog, 💗 és nem olyan zsíros, mint korábban. Nagyon ajánlom, amikor elfogy, mindenképpen vásárolok újra, üdv. 💓💓💓
Salamon Anna
Salamon Anna
Tovább olvasom
Csaknem 3 hónapja használom, és csak azt tudom mondani, WOW!

A hátam bőrének állapota nagymértékben javult, a pattanások lassan eltűnnek, és úgy tűnik, már nem olyan vörösek, nem gyulladtak, gyorsabban leszáradnak, és a bőröm hosszú idő után normalizálódni látszik😍 A tisztítás után a bőröm puha és sima, és nagyon kellemes illata van.
Pál Anita
Pál Anita
Tovább olvasom
Ez a fekete szappan egyszerűen csodálatos.

Egy csomó dolgot kipróbáltam már a pattanások ellen, és ez az egyetlen dolog, ami valóban segített.

Szóval nagyon boldog vagyok 🙂 🙂
Patak Alajos
Patak Alajos
Tovább olvasom
Kipróbáltam már rengeteg drága pattanás elleni terméket, és semmilyen termék nem segített rajtam. Most annyira kétségbe voltam esve, hogy amit láttam, mindent megvettem, és ráakadtam a szappanotokra is, és megvettem, mert nagyon olcsó. Azt kell mondanom, hogy 5 napos használat után szinte az összes piros folt eltűnt a szám körül.

Nagy respect és KÖSZÖNET. Ti vagytok a legjobbak. Ajánlani foglak Benneteket.🥰
Brigitta
Brigitta
Tovább olvasom
Rendkívül örülünk a szappannak. 15 éves, nagyon pattanásos bőrű lányom használja.

5 napos használat után már szép tiszta a bőr, a pattanásoktól jelentkező bőrpír eltűnt, új pattanások nem jelennek meg. A bőr selymesen sima lett.

Nagyon pozitívan meglepődtem, nem számítottam ilyen gyors és ilyen jó hatásra. Nagyon ajánlom.
Előző
Következő

A fekete szappan nemcsak hosszú távon eredményes, már az első használatkor meglepődsz majd.

Mosakodás után a bőröd sima, puha, láthatóan tiszta és táplált lesz. Úgy érzed majd, hogy lélegzik a bőröd. Rendszeres használatával észre fogod venni, hogy a bőröd sokkal kevésbé lesz zsíros, és egyre kevesebb pattanás és mitesszer jelenik meg rajta.

További vásárlói vélemények

További véleményeket a szappan termékoldalán olvashatsz. Vásárlóink történeteit, és az eredményeikről készült fotókat pedig az „Ajánlások” oldalon találhatod.

MIÉRT VAN TÖBB PATTANÁSOM AZ ELSŐ NAPOKBAN., MINT KORÁBBAN?

Azok közül, akik elkezdik használni a szappant, azt veszik észre, hogy újabb pattanásaik jelennek meg a használat első napjaiban.

Ez valójában jó jel!

A használat első néhány napjában (egyeseknél ez az időszak akár 2-5 hétig is eltarthat!!!) a szappan felszínre hozza mindazokat az apró gyulladt pattanásokat, amelyek egy ideje láthatatlanul „kitörésre” készültek a bőr alatt.

A szappan mélytisztítást végez, ami azt jelenti, hogy behatol azokba a faggyúmirigyekbe is, amelyek már az eltömődés fázisában vannak, és amelyekben már kezdtek elszaporodni a baktériumok, és a felszínre hozza ezeket.

A rendszeres szappanhasználattal (napi 1-2 alkalom) gondoskodhatsz a rendszeres (ám nagyon gyengéd) bőrhámlasztásról és a bőr mélytisztításáról – még azokból a faggyúmirigyekről is, amelyek túltermelik a faggyút, és így megakadályozhatod azok eltömődését!

Mivel a szappan hatóanyagai úgy működnek, hogy zsírt, szennyeződéseket és baktériumokat hoznak a felszínre, mielőtt a baktériumok szaporodni kezdenek és pattanássá válnak, minden pattanásnak nagyon keményen kell dolgoznia azért, ha itt-ott meg szeretne jelenni a bőrödön.

Tapasztalatok a Kn szappan használatának első 2 hetéből

"Be kell vallanom, hogy az elején a bőrtisztító eljárással kapcsolatos tapasztalatom nem volt a legkellemesebb. Azt vettem észre, hogy a bőröm nem igazán szép ősszel és télen. A legszembetűnőbb problémák a mellkasomon voltak A bőröm túl gyakran lett túl száraz vagy túl zsíros, de a szappan használata előtt még soha nem volt ilyen igazi, fiatalos puhasága. A problémás területeken közvetlenül alkalmaztam a fekete szappant, és a bőröm jól reagált. Ám úgy reagál, hogy „virágzott” rajta minden szennyeződés, ami a felszínre került. Továbbra is intenzíven dörzsöltem az összes pattanást szappannal, és csak a legérettebbeket nyomtam ki. Naponta egyszer vagy kétszer használtam a szappant, és két hét használat után az összes pattanás leszáradt és eltűnt - a bőröm most puha és gyönyörű, nincs többé nyoma sem a problémás területeknek. "
David Udovič

Törd meg a pattanások ördögi körét!

Kn fekete szappan

5.500 Ft

30 napos garancia

Ha nem leszel elégedett a fekete szappannal, visszaadjuk a pénzedet!

Gyors szállítás

Ha most rendelsz, akkor ma, vagy holnap feladjuk a csomagodat.

Legyél a #karbonoir_hun család tagja

Több, mint 220.000 elégedett vásárló bízik a Karbonoir-ban!

TIppek a pattanások helyes kinyomásához

Az alábbiakban néhány tipp található a pattanások lehető legbiztonságosabb kinyomására, amelyeket érdemes követni, ha a Kn szappan használatának első napjaiban új pattanások jelennek meg a bőrödön.

Azt tanácsoljuk, hogy ha lehet, ne nyomd ki a pattanásokat, amíg rendesen „meg nem érnek”. Ez azt jelenti, hogy fehér lesz a közepük, és első próbálkozásra kinyomhatók. Ha nem megy, ne erőltesd!

A nyomkodás előtt feltétlenül mosd meg, és fertőtlenítsd a kezedet, és a nyomkodás során használj tiszta vattacsomót, zsebkendőt vagy pamut törlőkendőt. A pattanás kinyomása előtt fertőtleníts minden segédeszközt (pl. a tűt), valamint a pattanás körüli bőrt is.

Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot