Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

FEKETE SZAPPAN

Pattanások

Maja Šlibar

„Másfél évnyi folyamatos arckozmetikum váltogatás és próbálgatás után az arcomon nagyon fájdalmas pattanások alakultak ki. Nem mertem az arcomhoz érni, hiszen folyamatosan rettenetesen fájt.”

Maja két évig küzdött a fájdalmas pattanásokkal. Ahogy az interjú során mesélte nekünk, rengeteg tisztító gélt és drága gyógyszertári krémet kipróbált, de semmi sem segített.

Ezután talált rá a Karbonoir fekete szappanra a Facebook-on és az Instagram-on, és minden megváltozott. 

A Majával folytatott interjú teljes szövegét itt megtalálhatod.

DZSENI (30 éves)

Dzseni küzdelme a pattanásokkal akkor kezdődött, amikor abbahagyta a fogamzásgátló szedését. Annyira rossz állapotba került a bőre, hogy nem volt hajlandó smink nélkül elhagyni az otthonát.  Aztán rátalált a Karbonoir fekete szappanra.

“Először nagyon szkeptikus voltam, mert már annyi mindent kipróbáltam, és semmi sem segített megszabadulni a pattanásoktól – sem a bőrgyógyász, sem a különféle kozmetikai termékek, drága krémek… Ettől a szappantól viszont teljesen el vagyok ragadtatva! 

Itt olvashatod el Dzseni történetét.

Izabella

Még egy hónapja sem használom, máris meglepő az eredmény! A bőröm ezerszer szebb, mint azelőtt.

Már nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen szép a bőröm. Persze még nem olyan tökéletes, mint amilyennek szeretném, de úgy gondolom, hamarosan még jobb lesz.

Nagyon boldog vagyok, mert már rengeteg terméket kipróbáltam, és semmi sem segített nekem.

Tekintetbe véve azt is, hogy mennyibe került a Karbonoir szappan, nagyon elégedett vagyok.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Folyamatosan tájékoztatlak majd Benneteket, hogyan haladok. Most küldök Nektek egy fotót magamról az első napon, valamint egy ma készült friss képet is.”

Ezt az üzenetet a 19 éves Izabellától kaptuk. A Karbonoir fekete szappan segített a bőre állapotán, így most már smink nélkül is mer mutatkozni, és anélkül mer a tükörbe nézni, hogy közben sírva fakadna. Különösen örülünk neki! 🥰

Izabella teljes történetét itt olvashatod.

Magdaléna

A Karbonoir fekete szappan használata előtt

A Karbonoir fekete szappan használata után

Viviána

Viviánának a maszk viselése miatt pattanások és dermatitisz alakult ki az arcán. Ilyen eredményt kapott Viviána, miután 2 hétig használta a Kn fekete szappant!

„Nem kívánom ezt az élményt senkinek. Nagyon nyomasztó, ha duzzadt arccal ébredek, tele nagy és fájdalmas sebekkel. Még hozzáérni sem tudtam a bőrömhöz.

A szomszédom és a nővérem ajánlására kezdtem el használni a Kn fekete szappant. Két hétig minden reggel és este használtam, és az eredmények napról napra látványosabbak voltak. Néhány percig rajtahagytam az arcomon a habot, akár egy maszkot, majd meleg vízzel leöblítettem. Már az első használat után kevésbé volt duzzadt az arcom, a pattanások egyre inkább leszáradtak és kisebbek lettek, míg teljesen el nem tűntek.

Rendkívül boldog vagyok, hogy megúsztam, és újra smink és maszk nélkül léphetek ki a házból. Továbbra is folyamatosan használom a szappant, mert nagyon jól tisztítja a bőrt, és az finom, puha és matt marad. Köszönöm!”

Itt olvashatod Viviána történetét részletesen.

Viviana pattanások

Gerda

Mivel a Karbonoir fekete szappan több országban is kapható, mindenhonnan kapunk visszajelzéseket! A 21 éves Gerda is küldött nekünk egyet Magyarországról. Megkérdeztük őt a Karbonoir fekete szappannal kapcsolatos tapasztalatairól. Itt olvashatjátok a teljes interjút.

Ana

Lara

Katja Grudnik

Katja Grudnik, a híres beauty blogger is megosztotta véleményét a Karbonoir fekete szappanról. Ezt írja:

Szó szerint levett a lábamról. Nem igazán szeretek szilárd szappanokat használni az arcomon … DE ez egyszerűen fantasztikus.

Volt néhány pattanás az államon, melyek amúgy sosem törtek a felszínre, de nagyon zavaróak voltak. Messziről is látszottak és nagyon fájtak … a stressznek meg vannak a következményei. Nehéz időket élünk, és az a bőrömön is látható volt.

Reggel és este használtam a szappant, és ESKÜSZÖM, hogy 3 nap múlva eltűntek a pattanások.

El sem hittem, hogy ez tényleg ilyen gyorsan működik.

Természetesen ez személyenként változó, de nálam hihetetlenül gyorsan működött.

Miután megmostam az arcom ezzel a szappannal, a bőröm naggggyon puha lett.

A szappan enyhén radíroz is, és valóban láthatóak lesznek az eredmények a bőrödön.”

Žana Cvetek

“Ez első eredményeket már egy hét rendszeres használat után észrevettem. A bőröm sokkal puhább lett, és sokkal kevesebb mitesszerem volt az arcomon. Anyu is észrevette a különbséget a bőrömön,” mondta nekünk a 18 éves Žana.

Elhatározta, hogy teszteli a Karbonoir fekete szappant, miután látta, hogy az hogyan segített a bátyjának megszabadulni a pattanásoktól.

ZSANETT

“Egy hete kezdtem el a szappan és a szérum használatát. Enyhítette a viszketést az arcomon, illetve a piros, gyulladásos pötty is kevesebb lett, újak nem jöttek elő. A szappan használata után puha és selymes az arcom, és nem szárad ki. Ezt követően a szérummal kenem be az arcom, amitől még komfortosabb érzetem lesz.

Két évvel ezelőtt pattanások és piros pöttyök kezdtek megjelenni az arcán, amelyek gyulladtak is voltak. Kipróbált több termékeket is, de nem járt szerencsével. Aztán rábukkant a Kn szappanra az Instagram-on. Elolvasta a rengeteg pozitív visszajelzést, és úgy döntött, hogy kipróbálja. „A Kn szappan minden várakozásomat felülmúlta” – mondta nekünk. Férje is észrevette a változást.

Dermatitisz

Filip (6 éves)

Filip a születése óta dermatitisszel küzdött. A Karbonoir fekete szappan sokat segített neki, édesanyja pedig leírta nekünk kisfia tapasztalatait.  Itt olvashatjátok.

Filip annyira szereti a Karbonoir fekete szappant, hogy ezt az aranyos képet rajzolta nekünk:

Teodóra

A 24 éves Teodóra ajánlást küldött nekünk, amelyben leírja, hogyan élt a dermatitisszel, valamint megosztja a Karbonoir fekete szappannal kapcsolatos tapasztalatait is.

„Azokban az években, amikor a bőrgyulladásom a legerőteljesebben tört ki rajtam és mindenki látta azt az arcomon, a barátok, osztálytársak, sőt, még a teljesen idegenek is folyamatosan megjegyzéseket tettek nekem:

»Nem fogod ezt krémekkel és orvosságokkal meggyógyítani. Ez BELÜLRŐL jön. Miért nem változtatsz a diétádon? A nagynéném nem evett ezt meg azt, hanem elkezdett turmixokat inni ebből meg abból a gyümölcsből, és meggyógyította a bőrgyulladását…«”

Itt olvashatod el a történetét.

Ninna Kozorog

„Mindig az a legnagyobb félelmem, hogy elfogy a szappan” – mondja a Karbonoir fekete szappanról Ninna Kozorog neurológus és közismert humanitárius.

Mielőtt rátalált a fekete szappanra, az atópiás dermatitisz miatt annyira hámlott a bőre, hogy akár néhány óra alatt is képes volt kisebesedni.

Ezt az üzenetet írta nekünk:

„Sziasztok! Alapvetően sosem dőlök be a hirdetéseknek és még ennél is ritkábban írok visszajelzést.  Orvos, humanitárius, és újságíró vagyok – és sajnos egyike azoknak az embereknek, akiknek a bőre képes olyanná válni, mint egy gyíké. Az év túlnyomó részében száraz és hámló az atópiás dermatitisz miatt. Az édesanyám, aki egyben gyermekorvos is, szinte kényszerített arra, hogy használjam ezt a szappant. 3-4 hét használat után a bőröm végre újra úgy nézett ki, mint egy „bőr”. 10 nap múlva teljesen abbahagytam a Protopic kenőcs használatát.  Még mindig alig hiszem el,, hogy a bőröm ismét „normális”. Köszönöm.”

Nika, 18 éves

Nika, aki meg kívánta őrizni anonimitását, megosztotta velünk tapasztalatait a Karbonoir fekete szappannal kapcsolatosan:

„Sziasztok!
Gyermekkorom óta atópiás dermatitisszel küzdöttem. Én és édesanyám számtalan krémet, mosószert és öblítőt kipróbáltunk már, azt is megpróbáltuk, hogy a ruháimat csak tiszta vízben mossuk. Rengeteg pénzt költöttünk a drága szappanokra, tusfürdőkre és samponokra, de semmi sem segített. Volt, hogy a karjaimon és az arcomon jött ki a dermatitisz, volt, hogy a lábaimon, a térdhajlatomban és a combjaimon. Elég kényelmetlen volt. Ez volt az oka az alacsony önbizalmamnak is, különösen az általános iskolában, ahol a gyerekek minden apróság miatt kinevetik az embert.  Még a legforróbb napokon is hosszú ujjú ruhákat és hosszú nadrágot viseltem, hogy elrejtsem a karjaimat és a lábaimat. A legrosszabb az elmúlt év volt, amikor harmadéves voltam a főiskolán – a stressz miatt; az a rengeteg teszt, előkészületek a 4. évemre, nyomás a család és az iskola részéről. Abban az időben a nyakamon, a szemeim körül és a karjaimon is kiütközött a dermatitisz. Hosszú ujjú ruhák, gyapjú garbók alá rejtőztem, melyek még jobban irritálták a bőrömet. Folyton az orvosomhoz jártam, aki minden alkalommal más krémet írt fel nekem – ezek kissé enyhítették a tüneteket, de sosem gyógyították meg teljesen a bőrömet. Aztán egy barátnőm ajánlotta, hogy nézzem meg a fekete szappanotokat. Azt mondta, hogy ő is használja már egy ideje, és a bőre sokat javult. Hát persze, hogy ki kellett próbálnom a terméketeket, és nagyon boldog vagyok, a barátnőmnek pedig hálás azért, hogy ezt a tanácsot adta nekem. Minden nap használtam a szappant, és 3 hét után a bőröm tiszta és hólyagmentes volt. Őszintén szólva az elején nem hittem abban, hogy segíteni fog. De segített! 

Végre találtam egy terméket, amely jó az én érzékeny bőrömre is.
Március óta használom a szappant, vagyis 9 hónapja, és ez a legjobb dolog, amit valaha is használtam a bőrömre. Tisztítja és ápolja a bőrt, nagyon jó illata van, de ez nem tolakodóan erőteljes. Emellett nem kell rengeteg pénzt áldoznom rá. Naponta egyszer használom a zuhany alatt, és havi 1 szappan elegendő. NAGYON JÓ! Amióta ezt a szappant használom, nem lett újra pikkelyes a bőröm, és csillapodott a bőrgyulladásom. Nagyon szépen köszönöm!!

Szép napot kívánok Nektek!

Nika, 18 éves”

AKTÍV SZÉN

activated charcoal

Brigita Ziherl

„Egy kép többet mond minden szónál, ezért készítettem egy-egy fotót az aktív szén használata előtt, és 1 hónappal annak rendszeres használatát követően. (Közben egy alkalommal Párizsba kirándultam, így el tudjátok képzelni, hogy néztek rám, amikor a szálló fürdőszobájában az aktív szenet használtam.) Megpróbáltam mindkét fotót hasonló körülmények között készíteni, hogy a különbség minél hitelesebb legyen. Hadd tegyem hozzá, hogy nem dohányzom, és csak ritkán iszom vörösbort vagy kávét – így feltételezem, hogy a különbség még szembetűnőbb lenne, ha valaki rendszeresen él ezek valamelyikével vagy mindegyikével” – mondta Brigita.

Természetes dezodor

Ana Cufer

Ana Cufer kiváló hegyi futóként és a Triglav hegyi futás csúcstartójaként ismert. Ezen kívül rajong a természetes dezodorunkért. Azt mondja:

„Atléta lévén, aki ráadásul általában abnormális mértékben izzad, a dezodor nagyon fontos a számomra, és ez az egyetlen olyan termék, melynek kapcsán elég válogatós is vagyok.

Már rengeteg dezodort kipróbáltam. Vagy foltokat hagytak, vagy továbbra is lehetett érezni az izzadságszagot, vagy túl agresszívek voltak.

Ez az, ami miatt a Karbonoir természetes dezodort is kételkedve próbáltam ki, és el sem akartam elhinni, hogy tényleg működik. Miután reggel használtam, egész nap hatékony maradt, és nem hagyott semmilyen foltot. Nem tudok betelni a finom illattal sem. „

Vásárlóink hozzászólásai

Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot