Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

BLOG

ohaguro
Érdekességek

Fekete fogak a gésák birodalmában – az ohaguro ősi hagyománya

Szerinted szépek a fekete fogak? A XXI. században azt feltételezzük, hogy ha valakinek feketék a fogai, akkor nem ápolja őket az illető megfelelően, a fogai rosszak, szuvasak. Ám az ősi Japánban a fekete fogakat különösen szépnek tartották. A fogfeketítés, vagyis az ohaguro hagyománya kb. a 2-5. századig vezethető vissza. De mi is ez a titokzatos hagyomány és miért szerették annyira a japán gésák?
Cikkünkben most elmeséljük.

Olvass tovább »
mit együnk a szép bőrért
Szépség

7 étel a fiatal bőrért 40 év felett

A fiatal bőr, a bőr fiatalságának, fiatalos megjelenésének megőrzése minden nő álma. Az öregedő bőrnek és a korai ráncoknak több oka is van – ám sok mindent meg tehetünk ezek ellen az étrend kisebb változtatásaival.
Fogyaszd a lehető leggyakrabban az alábbi ételeket, és a bőröd hálás lesz! 😊

Olvass tovább »
pattanások nyomkodása
Bőr- és szépségápolás

Nyomkodjuk vagy ne nyomkodjuk

Tényleg az legjobb döntés, ha nem nyomkodjuk?

Ebben a cikkben megtudhatod, melyek a pattanások nyomkodásának negatív következményei, és melyek a pattanások nem nyomkodásának negatív következményei.

De nem csak a negatív hatásokról lesz szó, hanem azt is elmondjuk, hogy milyen feltételeknek kell teljesülniük ahhoz, hogy pattanásmentes legyen a bőrünk, és hogyan is tudunk megfelelni ezeknek!

Olvass tovább »
fogínyvérzés
Betegségek és problémák

Fogínyvérzés: 6 tipp a kezelésre és a megelőzésre

Vérzést tapasztalsz fogmosás közben? Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni – a legtöbb esetben a fogíny vérzése az ínygyulladás tünete, amely a fogak elvesztéséhez vezethet, és annak következtében hosszadalmas és költséges fogászati eljárásokat vonhat maga után. A fogínyvérzés magától nem rendeződik, ezért fontos a lehető leghamarabb kezelni azt.

Olvass tovább »
Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot