Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

Maja története:

hogyan sikerült neki végre megszabadulnia a pattanásoktól (képekkel!)

„Másfél évnyi folyamatos arckozmetikum váltogatás és próbálgatás után az arcomon nagyon fájdalmas pattanások alakultak ki. Nem mertem az arcomhoz érni, hiszen folyamatosan rettenetesen fájt.”

maja_slibar_milo_1-e1594628078298.jpg

A 18 éves Maja Šlibar történetét osztjuk meg veletek, aki két év után végre sikeresen legyőzte a fájdalmas pattanásokkal való küzdelmet.

Maja története

leaf

Sziasztok, Maja vagyok, 18 éves

Sikeresen befejeztem az egészségügyi középiskola 4. évét és ápolónő lettem. Egykor atlétikáztam, ahol nagyon sikeres voltam, de a sérülések miatt kénytelen voltam abbahagyni. A szabadidőmben most inkább a természetben szeretek lenni, sétálni.

Hadd mondjam el nektek a bőrről és a pattanásokról szóló történetemet.

maja_slibar_milo_7.jpg

Azt használtam, ami a kezem ügyébe került

Alapvetően zsíros bőröm van, ezért elég gyorsan kialakulnak a pattanások, de a megfelelő kezeléssel elkerülhetjük ezt. Nem olyan régen (2 évvel ezelőttig) nem volt semmilyen problémám az arcbőrömmel, ezért nem is fordítottam túl nagy gondot az ápolására. Azt használtam, ami a kezem ügyébe került (mindenféle krémeket és tisztító habokat sok vegyszerrel, amelyeket minden boltban meg lehet találni).

Sminket nem sokat használtam, csak ritkán.

maja_slibar_milo_6-scaled-1.jpg

És aztán jöttek a pattanások...

Két évvel ezelőtt viszont minden megváltozott. Az arcomon több pattanás is megjelent, főleg oldalt. Mivel ezek cseppet sem voltak vonzóak, elkezdtem minden nap púdert és egyéb sminkeket használni, hogy kicsit elrejtsem a dolgot.

Semmi sem segített

Különböző krémeket próbálgattam, olcsóbb és drágább arctisztító szereket, még gyógyszertári termékeket is, de semmi sem segített. A bőröm egyre irritáltabb lett attól, hogy olyan sokat cserélgettem a termékeket.

Másfél év folyamatos termék-váltogatás és próbálgatás után az arcomon nagyon fájdalmas pattanások keletkeztek. Nem mertem az arcomhoz érni, mert mindenütt rettenetesen fájt.

woman-s-silhouette-photo-during-sunset-185517-scaled-1.jpg

A púder nem oldja meg a problémát, csak eltakarja

Abbahagytam a sminkek használatát, mert tudtam, hogy csak ront a dolgon, és inkább megoldani szerettem volna a problémát, nem eltakarni.

Kutattam különböző termékek után és gondolkoztam, hogy melyiket válasszam legközelebb. Az irányt a természetes kozmetikumok felé vettem, hisz úgy gondoltam, hogy a sok vegyszer árt nekem.

LEAF

Lehetséges a természetes megoldás?

Hála istennek rátaláltam egy fekete szappanra, amit a Karbonoir gyárt (folyton felbukkantak a reklámok a Facebookon és az Instagrammon, ezért végül elkezdett érdekelni).

Rögtön megtetszett, mert láttam a sok vásárló kommentjét és a képeket az eredményekről.

maja_slibar_milo_10-1.jpg

Igaz vagy hazugság?

Le voltam nyűgözve, de még mindig nem tudtam rávenni magam, hogy megvegyem.

Azon gondolkoztam: mi van, ha ez mind csak hazugság?

De azt mondtam magamnak, hogy ha már ennyi pénzt kidobtam mindenféle drága termékekere, akkor ennek a szappannak is igazán meg kellene adnom az esélyt. Most elmondhatom, hogy az a sok komment mind igaz volt, mert a szappan tényleg működik.

PS.: Még több vásárlói véleményt a lap alján találsz!

Természetes kozmetikum mesterséges anyagok nélkül

Végre megrendeltem és két nap múlva a szappan már az otthonomban volt. A szappant szép kis vászontasakba tették (amit később például kisebb dolgok tárolására is lehet használni), és ezen belül még külön papírcsomagolást is kapott. Tetszik, hogy kerülték a mesterséges anyagok használatát, amely manapság jelentős környezetszennyezési problémákat okoz, túl sok van belőle mindenhol.

Már az első használatnál le voltam nyűgözve, mert a bőröm másmilyen lett, nem volt olyan száraz és nem feszült annyira, mint korábban. A szappannak ráadásul kellemes, nem túl intenzív illata van, ami szintén nagyon tetszett.

maja_slibar_milo_8-1-scaled-2.jpg

Egy havi használat után a változás nagyon szembetűnő volt

Nagy elvárásaim voltak a szappannal kapcsolatban.  Azt akartam, hogy eltüntesse a pattanásokat. Azt mondtam magamnak, hogy 3 hónapig fogom használni, naponta kétszer, reggel és este.

Mielőtt elkezdtem használni, készítettem egy képet a bőröm problémás részéről, hogy aztán összehasonlíthassam, hogy lássam van e fejlemény. Ezután minden hónapban csináltam egy új képet és megfigyeltem, van-e változás.

Egy hónap után a változás nyilvánvaló volt, és a fájdalom is sokat enyhült.

Most, 4 hónap használat után elmondhatom, hogy nem tudom, mikor volt utoljára ilyen szép bőröm. Új pattanások sem jelennek meg többé, csak néha előbújik egy-egy aprócska, ami gyorsan el is tűnik. A szappant most is minden nap használom, reggel, amikor felkelek és este, mielőtt lefekszek.

Mivel főleg folyékony szappanokat használtam, úgy gondoltam, hogy a kemény szappan használata nem olyan hatékony, de ez egyáltalán nem így van. Az arcomat először bevizezem, aztán előveszem a szappant és felhabosítom a kezeimben. Utána a habbal kb. fél percig masszírozom az arcomat. Ha sietek akkor egyből lemosom, ha pedig ráérek akkor még plusz fél percig rajta hagyom.

Amikor jól lemostam az arcomat vízzel, alaposan megszárítom törölközővel és bekenem krémmel. Teljesen egyszerű, nem?

A szappan tényleg sokáig tart, a bőröm pedig nincs annyira kiszáradva utána, mint a többi szappan után, amiket próbáltam.

A változást mindenki észrevette

Különösen örültem annak, amikor mások is észrevették a változást (a családom, rokonok, barátnők…). Néhány embert már meg is győztem arról, hogy milyen jó ez a szappan. Ki is próbálták, és nagyon elégedettek vele. Néhány szappant pedig elajándékoztam szülinapokra. A szappannal kifejezetten elégedett vagyok és semmi másért nem cserélném el!

– Maja Slibar

maja_slibar_milo_3-scaled-1.jpg

Szabadulj meg a pattanásoktól a napi kávéd áráért!

A szappan több mint egy hónapig elég, így a pattanásoktól kevesebb, mint napi 120 forintért – egy automatás kávé áráért – megszabadulhatsz.

A szappan több mint egy hónapig elég, így a pattanásoktól kevesebb, mint napi 175 forintért – egy automatás kávé áráért – megszabadulhatsz.

leaf

A pattanásaidnak nincs esélye!

FEKETE SZAPPAN

5.500 Ft

P.S: Félsz, hogy a szappan nem fog rajtad segíteni? Ne aggódj! Abban a valószínűtlen esetben, ha a szappannal nem leszel elégedett, visszatérítjük a pénzedet!

Guarantee

30 NAPOS GARANCIA

Félsz, hogy a szappan nem fog rajtad segíteni? Ne aggódj! Abban a valószínűtlen esetben, ha a szappannal nem leszel elégedett, visszatérítjük a pénzedet!

Érdekel még több infó a Kn fekete szappanról?

Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot