Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

"Bulikat hagytam ki, nem mentem ki a lakásból, nem szerettem az utcára kimenni"

Figyelem: Gerda elmesélte nekünk első tapasztalatait a Karbonoir fekete szappannal. Ha neked is szenvedést okoztak, vagy okoznak a pattanások, akkor ezt mindenképp el kell olvasnod!

Mesélj kicsit magadról.

Gerda vagyok és 21 éves.

Mi volt az első tapasztalatod a pattanásokkal?

15 éves koromban kezdődött. Azonnal elkezdtem sminket használni, alapozó, korrektor, pirosító, minden, hogy megpróbáljam elfedni őket, de egyre rosszabb lett. Voltak nagyon csúnya aknés pattanások, ezek a gyulladt pattanások amiket nem lehet kinyomni, és voltak pici mitesszerek is.

Tehát mindenféle típusból volt. Rettentően csúnya volt a bőröm, nagyon rosszul éreztem magam emiatt, és hát ugye egyre több sminket kezdtem el használni.

Bulikat hagytam ki, nem mentem ki a lakásból nem szerettem az utcára kimenni, takartam az arcomat. Rossz volt nagyon, el sem tudom mondani, mennyire tudja az embert ez mindenben gátolni..

Kipróbáltál más termékeket is? Mik voltak az eredmények?

Igen, rengeteg krémet kezdtem el használni.

Drágábbnál drágábbakat. Orvoshoz is jártam, de igazából semmi nem segített. Bármilyen krémet felírtak, mindig ugyanúgy visszatértek vagy igazából el sem múltak.

Az egyik krém elkezdett használni, mielőtt a szappanra rátaláltam. Ez egy hámlasztó krém, de ez sem tüntette el hanem csak lehámlasztotta őket.

Hol hallottál a Karbonoir fekete szappanról? Miért döntöttél úgy, hogy kipróbálod, mi győzött meg?

Kidobta nekem egy hirdetés és rámentem az oldalra. Nagyon tetszettek a vélemények és az is, hogy természetes anyagokból készül és persze, hogy kézzel készítik. Ezért gondoltam, egy próbát megér.

Gerda

Milyen volt az első benyomás?

Nagyon tetszett a kis zsákocska, amiben megérkezett, és nagyon jó illata volt, így egyből megtetszett.

Az első használat után nagyon puhának éreztem a bőrömet és simának.

Mikor vetted észre az első eredményeket? A környezeted észrevett valamilyen változást?

Két héttel a rendszeres reggeli és esti használat után vettem észre, hogy kezdenek teljesen eltűnni ezek a begyulladt, nagyobb pattanások. És nagyon nagyon boldog voltam, hogy egyre szebb a bőröm és egyre magabiztosabb vagyok.

Igen, mindenki észrevette. A családtagjaim, a barátom, a barátaim.

Mindenkinek ajánlom ezt a kis szappant, hiszen nekem nagyon sokat segített, és úgymond megváltoztatta az életemet ezzel, és nagyon sok önbizalmat adott. Ezért nagyon hálás vagyok ennek a szappannak. Persze nem teljesen tökéletes a bőröm, ezt nem is várhatom el, de lényegesebben szebb és az, hogy eltűntek a pattanások nekem mindent megért. Nem beszélve arról, hogy nagyon jó árban is van.

Hogyan néz ki nálad a szappan használatának rutinja? Hogyan használod?

Minden nap reggel és este használom. Kicsit bevizezem, rákenem az arcomra, majd elkezdem belemasszírozni a bőrömbe, amíg ilyen fehér habot nem kapok.

2 percig rajta szoktam hagyni az arcomon, majd le szoktam mosni.

Kiváló sminklemosásra és teljesen eltünteti, szóval van, hogy este arra szoktam inkább használni, és reggel szoktam a tisztított bőrömre rákenni.

A Karbonoir hozzászólása:

Az ilyen élmények motiválnak bennünket arra, hogy folytassuk azt, amit csinálunk. Köszönjük, Gerda!

A Karbonoir hozzászólása:

Az ilyen élmények motiválnak bennünket arra, hogy folytassuk azt, amit csinálunk. Köszönjük, Gerda!

A Karbonoir fekete szappan már emberek ezreinek segített olyan bőrbetegségek gyógyításában, mint amilyen Gerdának is volt.
Mitesszerek, pattanások, dermatitisz, pikkelysömör, bőrgyulladás…

Ez a történet arra ösztönzött bennünket, hogy megosszuk az üzenetet mindazokkal, akik olyan nehézségekkel küszködnek, mint Gerda, hogy minél több embernek segíthessünk.

Hogy még ma meghozd a döntésed, 10%-os kedvezményt nyújtunk annak a tiszteletére, hogy Gerda élete boldogabbá vált.

Használd a “GERDA10” kedvezmény kódot a fizetésnél, és 10%-os kedvezményt kapsz a Karbonoir fekete szappanra.

A te történetedet is szívesen várjuk. Küldj nekünk egy e-mailt és meséld el a sztoridat.

Természetes, kézzel készített szappan aktív szénnel

Ez egy aktív szenes fekete szappan a Karbonoir-tól, mely egy fiatal, dinamikus és megbízható közép-európai vállalkozás.

Kn FEKETE SZAPPAN

5.200 ft

U.i.: 30 napos garancia: Amennyiben nem vagy elégedett termékünkkel, visszatérítjük a pénzedet! Nincs semmi vesztenivalód, csak a pattanások! 😉

Ez a nagyon különleges szén gyengéd hámlasztóként működik – a szén mikroelemei mélyen a bőrbe hatolnak, és megkötik az összes szennyeződést és toxint, amelyek a bőrödet “kényelmetlenné” tették.

Ezen kívül vannak benne természetes olajok, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. Beindítják a természetes regenerálódás folyamatát, mely az ilyen mélyreható tisztítást követően szükségszerű.

lavender

Vélemények:

Így sikerült végleg megszabadulnom a pattanásoktól:

Kn FEKETE SZAPPAN

5.200 ft

U.i.: 30 napos garancia: Amennyiben nem vagy elégedett a termékünkkel, visszatérítjük a pénzedet! Nincs semmi vesztenivalód, csak a pattanások! 😉

#Karbonoir
Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot