Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

"A pattanások miatt elmulasztottam az életem legszebb éveit"

Figyelem: Ez a történet, melyet Réka, az egyik vásárlónk osztott meg velünk, majdnem könnyekbe borította az egész csapatunkat! Ha neked is szenvedést okoztak, vagy okoznak a pattanások, akkor ezt mindenképp el kell olvasnod!

sad

Pattanások és mitesszerek = Betegség

Az emberek pattanásoknak és mitesszereknek hívják őket. Süket duma. Én úgy hívom, betegség. Nem csak a bőrömet tették tönkre, hanem a boldogságom, a fiatalságom, és számtalan olyan pillanatot, melyeknek életem legszebb napjainak kellett volna lenniük.

Igen, most megszabadultam tőlük, de nem tudom elfelejteni, milyen rossz hatással voltak az önbizalmamra és a jó közérzetemre. Sokszor érzem úgy, hogy túl későn szabadultam meg tőlük.

Úgy tűnik, hogy túlzok, ugye? 🙂 Nos, képzeld el mit érezhettem: Minden egyes alkalommal, amikor kimész, zavarban és kényelmetlenül érzed magad. Úgy érzed, hogy csúnya a bőröd, az egyetlen dolog, amit észrevesznek rajtad. És elkezded utálni az életed.

Minden. Egyes. Alkalommal. Undorító. Mit gondolsz, mi történt, amikor közel kerültem valakihez? Sosem engedheted el magad, sosem tudod magad igazán átengedni az élvezetnek. Minden, amire gondolni tudsz, csak a betegség. És igazán nyomot hagy benned. Borzasztó így élni.

money

80.000 forint egy bőrkezelésért? Ez őrület.

A szenvedésem kb. egy éve ért véget, röviddel a 28. szülinapom után. Nem is akarok emlékezni, hogy mennyi pénzt költöttem el addig a pontig. Gyógyszerek, balzsamok, tabletták, habok, szérumok… belegondolni is rossz.

Még egy “varázslatos” homeopátiás krémet is rendeltem Marokkóból, ami 80.000 forintba került és igazi csodaként hirdették. De a bőröm állapota nem változott. Csak a bankszámlám egyenlege.

Az ő hibája, hogy egy 80.000 forintos krémet rendelt”. Könnyű ezt gondolni.

Nos, mindenki, aki eléggé elszánt, ezt tette volna. Eléggé elszánt, hogy bármit kipróbáljon, csak eltűnjön az a rossz érzés.

És nem is sajnálom. Ha akkor feladtam volna, sosem találtam volna meg az igazi megoldást.

A szülinapi ajándék, amely megváltoztatta az életem.

Az elképesztően jó fej anyósomtól kaptam egy ajándékot a 29. szülinapomra.
Csak egy újabb szappan, hogy segítsen rajtam. Nos, ez a szappan fekete, szóval legalább más mint a többi,gondoltam.

Egy újonnan indult Európai kozmetikai cégtől jött és azt állítják, hogy több ezer embernek segített Európa-szerte, akik hasonló bőrbetegségekben szenvednek, mint én.

Ha kapsz egy ajándékot az anyósodtól, nyilván nem fogod csak úgy eldobni. 😅 És az illata is hihetetlenül jó volt, úgyhogy kipróbáltam.

Acne skin

Természetes, kézzel készített szappan aktív szénnel

Az ajándék egy aktív szenes fekete szappan volt a Karbonoir-tól –, mely egy újonnan alapított cég Közép-Európából.

Ez a nagyon különleges szén gyengéd hámlasztóként működik – a szén mikroelemei mélyen a bőrbe hatolnak és megkötik az összes szennyeződést és toxint, amelyek a bőrödet “kényelmetlenné” tették.

Ezen kívül vannak benne természetes olajok, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. Beindítják a természetes regenerálódás folyamatát, mely az ilyen mélyreható tisztítást követően szükségszerű.

lavender
Katja-Grudnik-1.jpg
girl

Nehéz szavakba önteni mit is jelentett nekem, hogy egy nap tiszta és sértetlen bőrrel kezdhettem az életem.

Azok, akik sosem éltek át ehhez hasonlót, el sem tudják képzelni, milyen érzés volt először az életben szorongás nélkül felvenni egy fürdőruhát.

Hogy milyen érzés a tükör előtt állni és csodálni magad, vonzónak érezni magad…

Végre megkaptam azt, amire sok éven keresztül vágytam – és ez megfizethetetlen.”

 

 

water

Végre, végre, végre!

Amikor az első Karbonoir fekete szappant elhasználtam, a változás a bőrömön…

E L K É P E S Z T Ő volt!

Nem, a pattanások és a mitesszerek nem tűntek el teljesen. Még nem.

Először úgy néztem ki, mint egy tini, aki épp most megy keresztül a serdülőkorán. De már ez is jobb volt ahelyett, hogy úgy fessek, mint egy XIV. századi pestises áldozat. (Nem viccelek, így éreztem az arcom és a testem azelőtt). A férjem, a munkatársaim, és a barátaim nem tudták elhinni, hogy mi történik velem. Úgyhogy a következő alkalommal 6 darabot rendeltem, és most osztogatom mindenkinek, akinek bőrproblémái vannak. 😄 (Gondolj csak bele, milyen hálásak minden egyes alkalommal).

Azóta minden egyes használattal jobb és jobb a helyzet.

Father's kiss

"Amikor édesapám hosszú idő után először látott, azt mondta, alig ismer meg. Persze viccelt, de nyilvánvaló volt, hogy alig bírja visszatartani a könnyeit, mert annyira örült nekem. Ő pontosan tudta, milyen nehéz volt nekem sok éven keresztül."

lavender

Úgyhogy szeretném megköszönni a Karbonoir csapatának még egyszer. (Tudom, már unjátok, hogy minden héten küldök Nektek egy üzenetet Messengeren. 😂) Szóval az, hogy megosztom a történetem, a legkevesebb, amit értetek tehetek.

Tudom, hogy túlzok, de megmentettétek az életem. Ezer hálám.

Az egyetlen, amit bánok, hogy nem léteztetek korábban. Az évek, amiket elvesztettem, tényleg elvesztek, de most már legalább derűs jövő vár rám.

– T. Réka

A Karbonoir hozzászólása:

Az ilyen élmények motiválnak bennünket arra, hogy folytassuk azt, amit csinálunk. Köszönjük, Réka.

A Karbonoir fekete szappan emberek ezreinek segített már az olyan bőrbetegségek gyógyításában, mint amilyen Rékának is volt.
Mitesszerek, pattanások, dermatitisz, pikkelysömör, bőrgyulladás…

Ez a történet arra ösztönzött bennünket, hogy megosszuk az üzenetet mindazokkal, akik olyan nehézségekkel küszködnek, mint Réka, hogy minél több embernek segíthessünk.

Hogy még ma meghozd a döntésed, 10%-os kedvezményt nyújtunk annak a tiszteletére, hogy Réka élete boldogabbá vált.

Használd a “REKAPATTANASOK” kedvezménykódot a fizetésnél és 10%-os kedvezményt kapsz a Karbonoir fekete szappanra.

A te történetedet is szívesen várjuk. Küldj nekünk egy e-mailt és meséld el a sztoridat.

Így sikerült végérvényesen megszabadulnom a pattanásoktól:

Kn FEKETE SZAPPAN

5500 ft

P.S.: 30 napos garancia: Amennyiben nem vagy elégedett a termékünkkel, visszatérítjük a pénzedet! Nincs semmi vesztenivalód, csak a pattanások! 😉

Vélemények:

#Karbonoir
Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot