Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

SOS csomag

Fehér fogak és szájápolás természetesen

Random-sirsi-format-5.jpg

Annak ellenére, hogy rendszeresen és megfelelően mossuk a fogainkat, maradhatnak rajtuk különféle foltok, lepedék és sárgás elszíneződés.

Fogaink a következők miatt színeződhetnek el:

fogak elszíneződése

Az ilyen fogak piszkosnak és elhanyagoltnak tűnnek, és ez sokak számára jelent bizonytalanságot

Ennek eredményeként kevésbé vagyunk ellazultak, kevesebbet nevetünk, vagy elrejtjük a mosolyunkat.

Speciális SOS csomagunkat azok számára készítettük, akik természetes és tartós megoldást keresnek a fentiekre, illetve, akik a mindennapi fog- és szájápolás során mesterséges anyagoktól mentes, vegán termékeket szeretnének használni.

A csomag három természetes termék kombinációja, melyek fogaidat fehérebbé, ezáltal mosolyodat önfeledtebbé és vonzóbbá teszik.

Sos csomag fogfehérítéshez

Az SOS csomag aktív szénport, természetes fekete fogkrémet, és puha, aktív szenes fogkefét tartalmaz.

Aktív szén por

A kókuszdióhéjból származó aktív szén egyike a világ legadszorbensebb anyagainak, melynek révén a leghatékonyabb, 100%-ban természetes útja a fogfehérítésnek.

Természetes fekete fogkrém

Kiváló minőségű természetes összetevőkkel rendelkezik, és sokkal nagyobb arányban tartalmaz aktív szenet, mint a többi fekete fogkrém.

természetes fekete fogkrém

Puha fogkefe aktív szénnel

A rendkívül puha sörték különösen alkalmasak az aktív szén használatára. Mivel a sörték aktív szénnel vannak átitatva, nem gyűlnek össze rajta a baktériumok.

Már több, mint 280.000 elégedett felhasználó!

Csatlakozz a boldog Karbonoir családhoz!

SOS csomag

Hogyan használd?

Az optimális eredmények érdekében a következő rutint javasoljuk.

🖤 1. hét

Először moss fogat a fekete fogkrémmel, naponta kétszer.

Ezután vidd fel az aktív szénport.

A csomagban ehhez kapsz majd egy használati útmutatót!

🖤 2. hét

Már láthatóak lesznek az első eredmények.

Folytasd a fekete fogkrém napi kétszeri használatát.

Az aktív szénpor használata napi egy alkalomra csökkenthető (ha lehet, inkább este használd, így a szén éjszaka is dolgozni tud).

🖤 3. hét

Ha már (majdnem) elégedett vagy a fogaid fehérségével, csökkentheted az aktív szénpor használatát heti 2-3 alkalomra, egyéb esetben használd továbbra is minden nap.

Folytasd a fekete fogkrém használatát napi két (de legalább egy) alkalommal.

🖤 4. hét, és ezt követően

Az aktív szénport elég heti 1x, vagy igény szerint használnod.

Az elért fehérséget a fekete fogkrém rendszeres használatával fenntarthatod (napi 2x, vagy legalább 1x használd).

A fekete fogkrém hosszú távú rendszeres használatával egyéb hatásokat is észreveszel majd: javul a fogíny egészsége is, a fogak kevésbé lesznek érzékenyek, csökken a fogínygyulladás, a fogínyvérzés és a fogszuvasodás.

AJÁNLAT

Ha az SOS csomagot választod, 15%-ot takaríthatsz meg!

A csomag normál ára ez lenne:

5.680 Ft + 5.370 Ft + 1.510 Ft = 12.560 Ft

Most:

10.670 Ft

(ingyenes szállítással)! 🥰 

MIT MONDANAK MÁSOK ERRŐL A CSOMAGRÓL?

NAGYSZERŰ fogkrém, tényleg működik. A szénporral kombinálva használom 3 naponta. A zuhanykabinom egy katasztrófa - de ahogy a fogaim kinéznek, az CSÚCS 🙂 A többi termék is NAGYSZERŰ!
Jutka
Facebook hozzászólás
Az utóbbi két évben sok sok fogfehérítő szén hirdetést találtam, de valahogy bizonytalanságból nem tudtam dönteni. Csupán szájhigiéniáról van szó és ezen a területen próbálom kerülni a külföldről származó termékeket (főleg, ha kínai jelek is jelen vannak a csomagoláson). Nos, aztán mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a csodát, hisz pont a Karbonoir szlovén cég kínálja ezt az aktív szenet. Semmi különösre nem számítottam, de most két hét után azt tudom mondani, hogy távol áll tőlem a csalódottság. Ettől fehérebb fogakat sosem fogtok látni mindössze egy hét rendszeres használat után. Azt tudom mondani, hogy ami a fehérséget illeti, a különbség nagyon szembetűnő. Kicsit kellemetlen, hogy a használat közben bepiszkolod az egész mosdót, de az érzés a szájban a használat után annyira jó (frissítő, sima), hogy megéri és igazán ajánlom.
Dejan Lavrač
Fitnesz edző
Azt kell mondjam, hogy mindig is szép mosolyom volt, és hiába ajánlották volna nekem, hogy megvegyem ezt a szénport. De végül a Karbonoir ajándékba küldte nekem, hálája jeléül a grafikus tervezésemért. Most pedig már nem is bírom ki enélkül! Annyira fantasztikus érzés, amikor teljesen simák a fogaid amikor elmész aludni! És igen, néhány árnyalattal fehérebbek is a fogaim - ennek pedig senki nem mondana nemet, ugye? 🤗
Alja Matijašič
grafikai tervező
Krisztián
Tovább olvasom
Már első használat után fehérebbek lettek a fogaim. A dolog működik, eltávolítja a sárga elszíneződést és a lepedéket. Aajánlom mindenkinek, aki szeretne szebb, fehérebb, és sárga elszíneződés nélküli fogakat .. Eleinte minden nap használtam, és pár nap múlva a fogaim olyanok lettek, mint a filmekben. Most hetente egyszer használom, amikor úgy látom, kezdenek kicsit sárgásak lenni. köszönöm az igazán nagyszerű terméket.
Ani
Tovább olvasom
Minden dicséretem a Tiétek. Nagyon ajánlom. Már az egész család ezt használja, és nagyon elégedettek vagyunk a termékkel.🤗🤗🙂
Niki
Tovább olvasom
A fogfehérítő szénpor csak 1 hét rendszeres használat után kezdett számomra látható eredményeket hozni. A fogfehérítés mellett javult a fogzománcom állapota, csökkent a fogínyvérzés, és a szájüregem általános tisztasága is. Nagyon elégedett vagyok, 5 hónapja használom rendszeresen, enélkül el sem tudom képzelni az esti és reggeli rutinomat.
Tamara
Tovább olvasom
Megkaptam a szénport, és elégedett vagyok 🤗 Minden, amit állítotok, igaz. Frissíti a leheletet, eltávolítja a lepedéket, javítja a fogak színét. Örülök, hogy vannak olyan termékek, amelyek valóban azt teszik, amit ígérnek 👍
Eleonóra
Tovább olvasom
Szeretnél szép mosolyt és fehérebb fogakat? Nagyon őszintén ajánlom ezt a szénport a fogfehérítéshez !!! Én csak lassan fehérítek, csak a 3 naponta használom! Nem is drága, tehát kattints a "kosárba" gombra, és nem fogod megbánni !!! 🤩😁💋
Előző
Következő
Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot