Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

Atópiás dermatitisz: tényleg lehetetlen a normális élet?

A 24 éves Teodóra vallomása - mindazoknak, akik nem tudnak belenyugodni abba, hogy életükön ez a "gyógyíthatatlan" betegség uralkodik.

Nem rejtheted az arcodat ruhák alá. Sosem fogom elfelejteni, amikor egy osztálytársam viccelődve azt kérdezte tőlem: "Elaludtál a kályhán?"

Meglepődve olvastam, hogy az emberek mintegy 30%-a szenved a dermatitisz valamilyen formájától.

Emiatt így utólag már furcsának tűnik számomra, hogy azokban az években, amikor a dermatitisz életem minden egyes területét érintette, úgy éreztem, egyedül vagyok ebben a szenvedésben. Kívánom és remélem, hogy azok is elolvassák ezt a történetet, akik ugyanígy éreznek. Ha te is közéjük tartozol, szívesen elmondom neked a következőket…

Nem kell, hogy a dermatitisz uralja az életed

A dermatitisz gyermekkorom óta hűséges társam volt.
Ha Téged is kiválasztott ez a betegség, akkor tudod, hogy is van ez.

Gyermekként többnyire a kezeimen és a térdhajlataimban tört elő a bőrgyulladás. Az évek előrehaladtával egyre csak romlot és a testem nagy része érintetté vált. Mindent összevetve akkor hatalmasodott el rajtam igazán, amikor a tanulás miatt stresszelni kezdtem. Az igazi sokk viszont akkor ért, amikor a vörösség és a foltok az arcomon is mutatkozni kezdtek. Nem rejtheted az arcodat ruhák alá.

Sosem fogom elfelejteni, amikor egyik osztálytársam viccelődve azt kérdezte tőlem: „Elaludtál a kályhán?” Mindahányszor valaki furcsán nézett rám, mindig azt képzeltem, hogy valami ilyesmit gondol: „Pfff. Nem tudnál legalább valami púdert tenni erre? Tényleg ezt kell nézegetnem?”

Sok ember talán tényleg így gondolkodott, amikor rám nézett…

Nem, akartam mondani nekik, Ti ezt nem értitek. Nem tehetek erre púdert, mert csak még rosszabb lesz. Nem rejthetem az arcom a hajam mögé sem, mert az szó szerint beleragad az ekcémába, és fogalmatok sincs, hogy az mennyire fáj.

Nagyon kétségbeesett voltam – az állapotom napról napra, hétről hétre csak romlott: nem tudtam aludni a viszketés miatt, nyílt sebek voltak az egész testemen és szégyelltem a saját arcomat. Már azon gondolkodtam, hogy abbahagyom az egyetemet…

Bármit megadtam volna azért, ha a legsötétebb óráimban valaki megosztotta volna velem azt, amit itt most el fogok mondani Neked.

Azokban az években, amikor a bőrgyulladásom a legerőteljesebben tört ki rajtam és mindenki látta azt az arcomon, a barátok, osztálytársak, sőt, még a teljesen idegenek is folyamatosan megjegyzéseket tettek nekem:

„Nem fogod ezt krémekkel és orvosságokkal meggyógyítani. Ez BELÜLRŐL jön. Miért nem változtatsz a diétádon? A nagynéném nem evett ezt meg azt, hanem elkezdett turmixokat inni ebből meg abból a gyümölcsből, és meggyógyította a bőrgyulladását…”

Mintha azokban az években, amikor az életem a dermatitisz körül forgott, soha nem próbáltam volna meg változtatni a diétámon… Persze, hogy változtattam! Hallgatóként először főként az „ingyenes” és az olcsó megoldásokat próbáltam ki. Táplálkozás, stresszkerülés, tengervíz…

Higgyék el nekem, először nem a 30 ezer forintos krémet választottam. (Később sajnos eljött az az idő is, amikor annyira elkeseredett lettem, hogy azt is kipróbáltam.)

Több, mint 30 ezer forint egy krémért???

Ez az összeg természetesen hatalmas kiadás egy 19 éves számára, de olyan szerencsés vagyok, hogy a szüleim átérezték a fájdalmamat és sokkal többet is megtettek volna értem és az egészségemért.

Az édesapám kölcsönadta a bankkártyáját, de összetört a szívem, amikor egy hónappal később be kellett vallanom neki, hogy még ez az Angliában vásárolt speciális krém sem segített, és csak elpazaroltam a kemény munkával megkeresett pénzét – garancia vagy pénzvisszatérítés hiányában.

Látogatás az orvosnál

És igen. Természetesen az orvoshoz is elmentem.

Egyebek mellett felírt nekem egy kortikoszteroidos krémet is, amely először valóban csökkentette a viszketésemet, egy idő után többé már nem segített.

A bőröm rendkívül érzékeny lett és úgy tűnt, hogy elkezdett vékonyodni is, így abbahagytam a használatát.

És ekkor mondta az orvosom azt az ominózus mondatot, mely még azóta is itt cseng a füleimben:

„Sajnos ez egy gyógyíthatatlan betegség.”

Hát persze. Mintha én ezt nem tudtam volna már rég.

Természetesen értettem, hogy valójában mit szeretett volna mondani – hogy egyszerűen már nincs több tanácsa, nincs több orvosság, nincs új krém, melyet kipróbálhatnék azzal a reménnyel, hogy ez lesz végül a megfelelő, a megoldás, mely mindent megváltoztat.

Tehát 22 évesen bele kell nyugodnom abba, hogy ilyen lesz a további életem?

Jasno, kot da tega nisem že vedela.

Seveda sem razumela, kaj je v resnici hotel povedati – da pač nima več nobenega nasveta, nobenega zdravila, nobene nove kremice, katero še lahko preizkusim v upanju, da bo ta končno tista prava, ki bo vse spremenila.

Pri 22 letih naj bi se torej sprijaznila s tem, da bo to moje življenje?

Hallottad már a mondást, hogy a szerelem akkor jön, amikor a legkevésbé várod és már éppen feladnád?

Az én esetemben pontosan ez történt a problémáim megoldásával kapcsolatosan…

Pontosan akkor, amikor már majdnem feladtam.

És aztán… végre eljött a fordulópont

Ha már termékek és készítmények tucatjait próbáltad ki, amelyek nem csak, hogy nem segítettek, hanem még rosszabbá tették a helyzetet… egyszerűen elveszted a reményt.

Aztán jön egy kis vászonzsákba rejtett fekete csoda.

Az édesanyám elküldte nekem valami szappan linkjét.

»Hallottál már erről? Valószínűleg jó dermatitiszre is, legalábbis azt mondják. Vegyél hármat. Kettőt magadnak, egyet pedig nekem, és így ingyenes lesz a szállítás.  Ha nem segít Neked, akkor visszaküldjük az általuk ajánlott garancia keretén belül…«

Jaaaj, Anyu – gondoltam. Közeledik a szülinapod, és tudom, hogy valójában Te vágysz erre.
(Az édesanyám, amióta az eszemet tudom, esküszik a természetes kozmetikumokra ez pedig egy aktív szenet tartalmazó természetes szappan). 

Kicsit jobban utánajártam ennek a szappannak és… micsodaaa?! Hogyhogy én erről azelőtt még sohasem hallottam?

Ko preizkusiš na ducate sredstev in preparatov, ki ne le, da ne pomagajo, temveč situacijo še poslabšajo … pač izgubiš upanje.

Potem pa se pripeti črni čudež v lanenem mošnjičku.

Mama mi je poslala link do nekega mila.

»A to že poznaš? Menda je super za dermatitis, tako piše. Vzemi tri, dva zate in enega zame, da dobiš brezplačno poštnino – če ti ne bo pomagalo, jih bova vrnili pod garancijo, ki jo ponujajo …«

Joj, mami, sem si mislila. Tvoj rojstni dan se bliža, saj vem, da si jih ti želiš.
(Moja mami namreč že od vedno prisega na naravno kozmetiko in rada kupuje slovensko, in tu je šlo za naravno milo z aktiviranim ogljem nekega slovenskega podjetja).

Malo sem še raziskala tole milo in … kaj?! Kako še nisem slišala zanj?

Rengeteg pozitív hozzászólást találtam bőrgyulladással küszködő emberektől.

És tényleg pontosan így történt.

Az első két hétben valóban égető érzést tapasztaltam, amikor a szappant használtam. De kitartottam, hála Istennek.

És néhány hét elteltével…

Továbbra is meg voltam győződve arról, hogy ez átmeneti. Az elmúlt évek tapasztalatai után egyszerűen nem hittem el, hogy ez lehetséges.  Miután viszont mindhárom szappant elhasználtam (nem, egyet sem adtam az édesanyámnak 😀 ), az eredmény még mindig ugyanaz volt. És, még a mai napon is ugyanaz a helyzet, pedig már háromszor rendeltem újra a csomagot.

Új kiütések nagyon ritkán jönnek, és ha igen, akkor is egy sokkal enyhébb formában, mint ahogy szoktak. Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz. Hogy végre sikerrel jártam. Megtaláltam – az én saját megoldásom.

A pozitív hatások természetesen nem csak a bőrömön voltak láthatóak!

Kézzel készített fekete szappan aktív szénnel

Népszerű fekete szappan, mely igazi online szenzációvá vált a dermatitisz elleni küzdelemben!

Mi a Kn fekete szappan?

A Karbonoir fekete szappan titka az összetevők megfelelő arányában rejlik, melyek gyengéden tisztítják és nedvességgel látják el a bőrt, miközben elnyelik a szennyeződéseket  és a kellemetlen szagokat.

Az összetevőket céltudatosan állítják össze a legjobb eredmények elérése érdekében.

A Karbonoir fekete szappan hidegen sajtolt, bio-tanúsított kókusz- és olívaolajat, aktív szenet, és shea vajat tartalmaz.  A gondosan kiválasztott természetes összetevőknek köszönhetően gyermekek és 3 hónaposnál nagyobb babák érzékeny bőrére is alkalmas.

crno-milo-alja-2-Small.jpg

A KARBONOIR FEKETE szappan SEGÍT MAJD a bőrgyulladásomon?

Vásárlóink tapasztalata alapján a Kn fekete szappan elképesztő eszköz a bőrgyulladás különféle fajtái elleni küzdelemben.

Nekünk is vannak olyan szeretteink, akik atópiás dermatitisszel vagy más bőrproblémával érintettek. Láttuk küzdelmüket, és tudjuk, miként befolyásolja az a közérzetüket és az önbizalmukat. Ez ad inspirációt és okot a Karbonoir fekete szappan kifejlesztésére.

Számtalan üzenet tanúsítja, hogyan változtatta meg a Karbonoir fekete szappan több ezer ember életét:

Maja

Mit tartalmaz és hogyan készült?

A Karbonoir fekete szappan olyan hideg eljárással készül, melyet a legkiválóbb minőségű természetes szappanok esetében használnak. Mivel az eljárás során az olajat és a vajat nem hevítik túl, a termékben megmarad a természetes összetevők minden hasznos és tápláló tulajdonsága.

Aktív szén kókuszhéjból

Letisztít minden szennyeződést és elhalt bőrt.

kókuszolaj

Kivételes tisztító és hidratáló tulajdonsága van és lágy habot képez.

Olívaolaj

Az érzékeny bőrre is alkalmas, hosszan tartó hatással rendelkezik és kedvező hatással van a száraz és érdes bőrre.

Shea vaj

Gondoskodik a bőr regenerálásáról és természetes módon védi azt.

Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot