Ingyenes szállítás 11.000 Ft felett magyarország területére

Az Európai Karbonoir céget egy fiatal csapat alkotja, akik a természetes kozmetika iránt lelkesednek. Céljuk olyan minőségi, természetes kozmetikumokat készíteni, melyek mindenki számára elérhetőek és ezzel a legjobb testápolást biztosítani az embereknek.

Egy európai cég, ami természetes módon távolítja el a bőrgyulladást

Az Európai Karbonoir céget egy fiatal csapat alkotja, akik a természetes kozmetika iránt lelkesednek. Céljuk olyan minőségi, természetes kozmetikumokat készíteni, melyek mindenki számára elérhetőek és ezzel a legjobb testápolást biztosítani az embereknek.

Az Európai Karbonoir céget egy fiatal csapat alkotja, akik a természetes kozmetika iránt lelkesednek.

Céljuk minőséges természetes kozmetikumokat készíteni, melyek mindenki számára elérhetőek és ezzel a legjobb testápolást biztosítani az embereknek.

Termékeik alapja az aktív szén, amit kókuszdió héjából nyernek. Ennek egyik képessége, hogy megköti a baktériumokat és a piszkot, ami azt jelenti, hogy összekötődik a szennyeződésekkel és gyengéden eltávolítja őket.

Minden termékük teljes mértékben természetes, környezetbarát és vegán – az ő víziójuk, hogy legalább egy termék megjelenjen minden európai fürdőszobában és hozzájáruljanak a természetes kozmetikumok használatának tudatosításához.

A Karbonoir készletének legkedveltebb terméke: a Kn fekete szappannak műanyagmentes csomagolása van. Papír van köré tekerve és bele van rakva egy aranyos (és többszörösen felhasználható) kis anyag tasakba.

Többet erről a termékről a következő linken olvashat.

A csapat pedig legszívesebben a vásárlók visszajelzéseivel dicsekszik. Ilyen visszajelzést kaptak nemrég a humanitárius neurológustól, Ninna Kozorogtól is:

Sziasztok. Igazság szerint sosem dőlök be a reklámoknak és még kevésbé írok kommenteket. Orvos, humanitárius és rovatvezető – és sajnos egyike azoknak, akiket a bőrgyulladás az év elnyomó részében „iguánává” változtat száraz, hámló bőrrel. De édesanyám, aki gyermekorvos majdnemhogy rákényszerített a szappan használatára. És olyan hálás vagyok neki ezért. 3-4 nap alatt a bőröm kezdte visszanyerni „bőr” alakját. 10 nap után teljesen felhagytam a Protopic használatával. Nem is hiszem el, hogy a bőröm újra „normális”. Köszönöm.

Ninna Kozorog, orvos, humanitárius, a 2019-es év szlovén nője.

Ninna Kozorog neurológus, rovatvezető, a Humanitarček egyesület elnöke és számos jótékony program vezetője.

A sokak számára ismert harcosnő, aki azokért küzd, akiknek igazságtalanságok történnek az életében, a Humanitarček egyesülettel számos öregembernek és hajléktalannak segített és a Vid projekt egy igazi média robbanás volt. Ninna úgy is ismert, mint ötletvezető az olyan projekteknél, mint a Véletlenszerű kedvesség, Rejtett Mikulás a hajléktalannak és a 30 nap ás 30 szeretetteljes cselekvés.

Sokan, akik a jótékony cselekedeteiről és díjairól ismerik nem tudják, hogy Ninna a privát életében egy zavaró problémával küzd – atópiás dermatitisszel (bőrgyulladással)

A legfontosabb példakép az az ember, aki este ránk néz a tükörből, amikor lemossuk a nap maszkját.

A következő interjúban elolvashatjátok hogyan találta meg Ninna a „csodálatos” megoldását a fiatal európai cég termékében.

Meséljen nekünk kicsit magáról.

Ninna vagyok. Foglalkozásom neurológus, az UKC Maribor neurológiai osztályán dolgozom, különben pedig már egy évtizede a Humanitarček egyesület vezetője.

Egyébként már kiskorom óta bőrgyulladásos vagyok. Tehát egyike vagyok azoknak a szerencsétleneknek, akiknek az atópiás dermatitis szó szerint gyakran elrontotta a napját.

Tudna nekünk mesélni kicsit többet az atópiás dermatitiszről egy orvos szempontjából?

Nem vagyok dermatológus, de legyen.

Az atópiás dermatitisz (AD) egy nem fertőző krónikus bőrbetegség, amivel a bőr az arcon és/vagy a testen folyamatosan száraz, viszkető és irritált lesz. Tulajdonképpen ez egy gyulladásos betegség, ami egyre jobban terjed, különösen a nyugati világban.

Két fázis jellemző: a kitörés fázisa és a tünetek nélküli fázis. A kitörésre jellemző, hogy hírtelen megjelennek vörös, viszkető kiütések, gyakran repedésekkel. Ez egy igazán kellemetlen időszak és sok minden előidézheti – stressz, környezet, étel, megfázás, alváshiány.

Nyugalmi fázisban pedig a bőr szárazabb, könnyebben irritált lesz.

Milyen az élete bőrgyulladással?

Nálam a stressz hatására elég nagy területen ki szokott törni a vállam és a felkarom területén. Néha az arcomon is. A bőröm pedig vörös, égő és viszkető lesz. Legszívesebben levetném. Néhány óra alatt el kezd hámlani, néha vérig is.

Nehéz előre látni, hogy hol és hogyan fog kitörni és nagyon nehéz, amikor pont egy fontos esemény előtt jön elő a kezeimen, miközben rövidujjú van rajtam … A stressz ördögi köre.

Honnan hallott a Kn fekete szappanról? Milyenek a tapasztalatai vele?

Az első Kn fekete szappan anyámtól kaptam, hisz egy időben nagyon kétségbeesett voltam.

Amint helyrejött egy rész, már ki is jött egy másik még aznap. Ez egy vizsgaidőszakban volt, amikor a specializációmra tanultam és munkaváltásra készültem. Úgy tűnt, hogy minden szappan még jobban irritálja a bőrt, a víz pedig csak kiszárítja.

A szappant néhány napig szekrényben tartottam – valahogy nem tudtam magam rávenni, hogy pont ez a szappan „csodákra képes”. De amikor először kipróbáltam az érzés nagyon kellemes volt.

Azóta használom rendszeresen. Még juta tasakos peeling ként is. Időbe tellett, hogy összeszedjem a bátorságot az arcmosáshoz, de most már nem cserélném le semmire.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy „meggyógyított”. Az AD egy betegség, amivel meg kell tanulni élni és sohasem tűnik el. Viszont kevesebb a kitörés, hisz úgy érzem a bőröm felső rétege ápoltabb, kevésbé sérült.

A Kn szappant szó szerint minden nap használom. Mindig magammal hordok kettőt. Egyet a testemre és egyet az arcomra. Minden utazásnál jól jön – legyen szó üzleti utazásról vagy hátizsákos kirándulásról.

A legnagyobb félelmem mindig az, hogy el fog fogyni amikor elutazok valahova.

Sokat túrázok és az ezzel járó higiéniai standardok problémát jelentenek a bőrgyulladásra – ehhez képest a szappan tökéletesen megoldja a problémát.

Picture of Karbonoir

Karbonoir

Karbonoir, az Európai kozmetikai márka – természetes, kézzel készített, magas minőségű termékek.

Megjegyzés hozzáadása

Vásárolj még legalább 11.000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!
A kosarad üres

Nézd meg a webáruházunkban a teljes kínálatot